Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Sam Bankman-Fried’e yeni suçlamalar yöneltildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bir zamanların başarılı kripto para borsası olan ancak iflas eden FTX‘in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, kullanıcı fonlarını yanıltıcı bir şekilde kullanmakla suçlanıyor. Bu hafta, Amerikan Adalet Bakanlığı’nın bu dava için sunduğu devasa delil yığını büyük ses getirdi.

Bankman-Fried’ın Durumu: Hapis Yataktan Adalet Arayışına

Federal bir hâkim, 25 Ağustos’ta Sam Bankman-Fried’in son zamanlarda Amerikan Adalet Bakanlığı (DoJ) tarafından ortaya konan kapsamlı delil yığınına nasıl tepki vereceğini değerlendirecek. DoJ’un yaklaşan duruşmadan kısa bir süre önce ortaya koyduğu ve sayfalarla dolu yeni bilgiler, Bankman-Fried’in hukuk takımı tarafından zorlayıcı bir hamle olarak görülüyor.

Hâkim Lewis Kaplan, 26 Ağustos’ta devlete, Bankman-Fried’in hukuk ekibi için delillerin tamamına erişimin nasıl sağlanacağı hakkında açıklama yapmasını ve son zamanlarda sunulan bilgilerin mahkemede kullanılmasını sınırlandırma talebini değerlendirmesini istedi.

Sam Bankman-Fried’in hukuk ekibi konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Adalet Bakanlığı’nın son anda bu kadar geniş bir bilgi yığınıyla gelmesine karşıyız. Yaklaşan duruşma öncesinde bu kadar bilginin bize sunulmasına izin verilmemeli […] Daha önce belirttiğimiz sebeplerle, bu bilgilerin mahkemede kullanılmasına karşıyız.

Sam Bankman-Fried, kullanıcıların paralarını kişisel harcamalar, yatırımlar ve politik bağışlar için yanıltıcı bir şekilde kullanmakla itham ediliyor. Eski FTX şirket lideri hakkında, Ekim 2023 ile Mart 2024 arasında yapılacak duruşmalarda değerlendirilecek 12 ayrı suçlama bulunuyor.

Yazar: Burak Köse

Valencia CF Fan Token (VCF) Nedir?

Valencia CF Fan Token (VCF), Valencia Futbol Kulübü ile taraftarlar arasında etkileşimi artırmak amacıyla çıkarılmış resmi taraftar token’ıdır. (VCF) Nedir? Valencia CF Fan Token (VCF), Socios ve İspanyol Kulüp Valencia CF işbirliği ile 18 Haziran 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Sembolü VCF olan Valencia CF Fan Token’ın, takım formasının göğüs kısmında amblem olarak yer alacağı duyrulmuştur. ...

Bağlantıyı kopyala