Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Samsung ABD, Web3 için Discord Sunucusu Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Teknoloji devi Samsung‘un ABD kolu, bir Discord sunucusu kurdu. Şirket, bu sayede web3 evreninin bir sonraki adımında yer almak istediğini belirtti.

Samsung ABD, Discord Sunucusu ile Web3’e Göz Kırptı

Samsung 837X’in lansmanının ardından Decentraland‘de bir metaverse deneyimi de yaratmıştı. Şimdi ise resmi olarak bir Samsung US Discord sunucusu kuruldu. Bu hamle ile birlikte şirket, web3’ün derinliklerine dalmak istiyor.

Samsung ABD’nin Discord sunucusu, oyuncular, içerik oluşturucuları ve takipçiler için bir etkileşim alanı olacak. Bu kişiler etkinliklere, ürünlere, NFT’lere ve diğer web3 tabanlı faydalara özel erişimle ulaşabilecek.

samsung abd web3 icin discord sunucusu kurdu 2

Sunucaya erkenden girenler OG rolü erişimine sahip olacak. 7-10 Haziran’dan itibaren tüm katılımcılar için günlük ürün çekilişleri yapılacak.

Samsung ABD ayrıca fiziksel Samsung 837 lokasyonunda gerçekleşen etkinliklerin sanal versiyonlarına ve Samsung Odyssey oyun deneyimlerine katılmak için de bir destinasyon olacak.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer veriliyor:

“Discord, yüz milyondan fazla insan tarafından arkadaşları ve topluluklarıyla konuşmak için kullanılan Web 3.0 ve metaverse deneyimleri için birincil kanaldır. Samsung US Discord sunucusu, Samsung’un Web 3.0 ve metaverse alanında genişlemesini işaret ediyor. amsung bugüne kadar Decentraland ve Roblox gibi platformlarda konserler, karma gerçeklik dans partileri, kullanıcı tarafından oluşturulan NFT sanatı, dijital giyilebilir cihazlar ve daha fazlasını içeren altı temalı görev ve canlı yayın etkinliği gerçekleştirdi”

Samsung US Discord sunucusuna buradan katılabilirsiniz: https://discord.com/invite/sKR2Bzde

Yazar: Hazal Orta

MEDA Coin Nedir?

MEDA coin, dijital oyun tutkunlarının oyun içi sanal eşyalarını daha iyi yönetebilmesi için tasarlanmış bir kripto paradır. Medabots adı verilen bir platformda faaliyet veren bu kripto paranın bir tür Binance akıllı zincir kripto parası olduğu ifade ediliyor. Yani MEDA coin BEP-20 token standartlarını takip ediyor. Medabots platformunda kullanıcılara çeşitli hizmetler ve olanaklar sunuluyor. Söz konusu ...

Bağlantıyı kopyala