Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Samsung ve Crypto.com Ortaklık Kurduğunu Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Samsung, Blockchain ve kripto alanında yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Güney Kore merkezli şirket son olarak dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Crypto.com ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Samsung, Crypto.com Ortaklığını Duyurdu

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, geçtiğimiz yılın ortalarında kendi kripto para birimi değişim platformunu geliştirdiğini ve hizmeti 2023 yılında kullanıcılara sunacağını açıklamıştı. Kullanıcılar, Samsung’un bu hamlesi hakkında daha fazla detay beklerken, teknoloji devi önde gelen kripto para borsalarından birisiyle ortaklık kurduğunu açıkladı.

samsung ve crypto com ortaklik kurdugunu acikladi 2

Son dönemin popüler akıllı telefon serilerinden biri olan, katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold serisi akıllı telefonlar artık kripto para borsası Crypto.com’un mobil uygulamasıyla kutularından çıkacak.

Şirket tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, Crypto.com, Crypto.com uygulamasını Samsung’un sevilen akıllı telefon serisi olan Samsung Galaxy Z Fold modelleri özelinde optimize etmek için Samsung ile ortaklık kuruldu. Kurulan ortaklıkla birlikte şirketin Android uygulamalarının (v3.158.1) en son sürümü, aynı anda daha fazla bilgi göstermek adına Galaxy Z Fold, Fold 2 , Fold 3 ve Fold 4’teki katlanabilir ekranı daha iyi kullanacak, çoklu görevleri ve kullanıcı üretkenliğini artıracak.

Yazar: Burak Köse

Türkiye’nin kripto varlık düzenlemesi enine boyuna ele alındı

Türkiye kripto ekosisteminin iki yılı aşkın süredir gündemini meşgul eden kripto varlık düzenlemesi artık ete kemiğe bürünmüş vaziyette. Geçtiğimiz haftalarda TBMM’ye sunulan ve Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 30 Mayıs Perşembe günü görüşülecek yasa tasarısının yankıları ise sürüyor.  İçeriği hakkında tartışmaların daha çok su götüreceği şimdiden belli olan düzenleme hakkında birçok soru işareti söz konusu. Geçtiğimiz ...

Bağlantıyı kopyala