Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Samsung’tan sonra LG de NFT Özellikli TV Planını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse ve NFT sektörü hızla gelişmeye devam ederken dev şirketler de bu alanda attığı adımları sürdürüyor. Kısa bir süre önce Samsung’un 2022 model televizyon modellerinde NFT desteği eklemek istediğini sizlerle paylaşmıştık. LG Electronics de bu alandan geri kalmadı ve TV’lerine NFT özelliği getirmeyi planladıklarını açıkladı.

LG’nin Ev Eğlencesi Bölümü Başkanı Park Hyung-se, şirketin TV model ağına NFT özelliklerini dahil etmeyi planladığını belirtirken, en yeni LG TV’lerin NFT’ler için optimize edildiğini söyledi.

samsungtan sonra lg de nft ozellikli tv planlini duyurdu2

Yeni Nesil LG Televizyonlarında NFT Deneyimi

NFT’lerin hızla artan popülaritesi, dev şirketlerinde dikkatini çekmişe benziyor. Hem Samsung hem de LG‘nin TV ve elektronik pazarındaki pazar konumuna baktığımızıda bu adımın oldukça önemli olduğunu görüyoruz. Öyle ki Statista’nın verilerine göre her iki şirket de dünyanın en büyük TV yapımcıları konumunda yer alıyor.

Bu teknolojilerin yaygınlaşması ile birlikte NFT sahipleri, TV’leri üzerinden NFT’lerini sergileyebilecekleri gibi kolayca alıp satabilecekler de. Doğal olarak bu tür teknolojilerin gelişmesi, rakip şirketlerin de benzer teknolojiler geliştirmesi ve sektörün çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması anlamamına geliyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Son Dakika! Terra Blockchain Ağı Güvenlik Gerekçesiyle Durduruldu

Terra Blockchain ağı güvenlik sebebiyle durduruldu. Terra blockchain ağının durdurulmasıyla birlikte yatırımcılar ağ üzerinde işlem yapamıyor. Terra blockchain ağının durdurulmasının nedeni yönetim saldırılarını önlemek olarak açıklandı. Terra blockchain ağının durdurulmasının gerekçesiyse şiddetli LUNA enflasyonu sonrasında yönetim saldırılarını önlemek olarak açıklandı. Arz talep dengesinin bozulduğu Terra blockchain ağının stablecoin’i olan UST haberin yazımı esnasında 0.40 dolardan ...

Bağlantıyı kopyala