Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Sandbox CEO’su Hacklenen Twitter Hesabını Geri Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto para piyasasının da gelişme kaydetmesi ile bu alandaki hack olayları da artış göstermeye başladı. Son olarak Sandbox CEO’sunun Twitter’ı sözde bir airdrop dolandırıcılığını desteklemek adına hacklenmişti. Sandbox CEO’su Arthur Madrid’in Twitter hesabı dolandırıcılık adına kullanılmak üzere hacklendi. Olayın anlaşılmasının ardından CEO hesabını geri aldı.

Sandbox CEO’sunun Twitter Hesabı Hacklendi

The Sandbox’ın kurucu ortağı ve CEO’su Arthur Madrid, hesabı kurtardıktan sonra Madrid’den yapılan bir gönderiye göre, 26 Mayıs’ta bir Twitter hesabının hacklenmesinin kurbanı oldu. Saldırganın Madrid’in hesabını sahte bir kimlik avı dolandırıcılığını desteklemek için kullandığı iddia edildi.

Madrid’in gönderisinden dört saat önce The Sandbox’ın resmi Twitter hesabı, bir dolandırıcının hesabın kontrolünü ele geçirdiği ve sahte bir SAND jetonu için bir dolandırıcılık kimlik avı bağlantısı tanıttığı konusunda da uyarıda bulundu. Gönderi, bir SAND token airdrop reklamı yapan ve kullanıcıları uygunluğu ve sitede hak talebinde bulunmaya teşvik eden, kullanıcıları resmi olandan farklı bir URL’ye sahip bir web sitesine yönlendiren, iddia edilen dolandırıcılık gönderisinin bir ekran görüntüsünü içeriyordu.

Son olarak Sandbox ekibi, bu olayın gerçekleşmesinin ardından sitenin kapatılması için çalışmalara başlandığını aktardı.

Yazar: Sena Karakılıç

8 Yıldır Kullanılmayan ve 2.207 Bitcoin’e Sahip Cüzdan Uyandı

Blockchain ağlarındaki büyük çaplı hareketleri raporlayan Whale Alert, dikkat çeken bir işlem raporladı. 2.207 Bitcoin (haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık 150 milyon dolar) içeren bir kripto para cüzdanı sekiz yıldan sonra ilk kez aktif hale geldi. Cüzdan yaklaşık bir saat önce 129 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) transfer etti.  Balina diyebileceğimiz cüzdan sahibinin varlıklarını neden şimdi hareket ettirmek istediği bilinmiyor. Özellikle iki ...

Bağlantıyı kopyala