Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Satoshi döneminden hareket eden Bitcoin’ler piyasayı nasıl etkiler?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

BTCHaber TV’nin yayınında, kripto dünyasında dikkat çeken gelişmeler ele alındı. Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa’nın konuk olduğu programda, özellikle Satoshi Nakamoto döneminden kalan Bitcoinlerin hareketi büyük ilgi gördü. Bu eski Bitcoinlerin yıllar sonra farklı cüzdanlara aktarılması, piyasada önemli bir hareketliliğin habercisi olarak yorumlanıyor.

Robinhood’tan şaşırtıcı rapor

Yayında ayrıca Robinhood’un ikinci çeyrek finansal raporlarına da yer verildi. Şirketin kripto gelirlerinde %1161 oranında artış kaydettiği ve 81 milyon dolara ulaştığı açıklandı. Bu gelişme, Robinhood’un kripto paralara olan ilgisinin giderek arttığını gösteriyor ve sektördeki büyümenin devam edeceğini işaret ediyor.

Blockchain ve havayolu taşımacılığı

Bir diğer önemli konu ise Blockchain teknolojisinin havayolu taşımacılığına entegrasyonuydu. Hitrov Havalimanı’nda yapılan araştırma, kargo operasyonlarında %7’ye varan tasarruf sağlanabileceğini ortaya koydu. Bu gelişme, havayolu şirketleri için büyük maliyet avantajları ve operasyonel verimlilik artışı sağlayabilir.

El Salvador’da Bitcoin hamlesi

Programın sonunda ise El Salvador’un Bitcoin yatırımları ve IMF’nin ülkeye yönelik şeffaflık çağrısı tartışıldı. IMF, El Salvador’un kripto stratejilerinin daha açık ve şeffaf olması gerektiğini vurgularken, ülkenin 327 milyon dolar değerinde Bitcoin tuttuğu belirtildi

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Vitalik Buterin’den dikkat çeken yapay zeka çıkışı

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, geçtiğimiz gece sosyal medyada son dönemin trendlerinden yapay zekaya değindi. Buterin, X hesabından yaptığı paylaşımda yapay zekanın Ethereum ağının kaynak kodlarındaki sorunlara çözüm getirebileceği yorumunu yaptı. “Beni heyecanlandıran yapay zeka uygulamalarından biri de yapay zeka destekli resmi kod doğrulama ve hata bulmadır. Şu anda Ethereum’un en büyük teknik riski muhtemelen koddaki ...

Bağlantıyı kopyala