Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Savcılar SBF’nin İnternet Erişimini Sınırlandırmak İstiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortaklarından birisi olan Sam Bankman-Fried ev hapsi cezasını çekmeye devam ediyor. Federal savcılar, FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in son zamanlarda bir hayli tartışma konusu olan internet erişimi hakkında yeni adımlar atıyor. Bu noktada savcılar, Sam Bankman-Fried’in sadece onaylı internet sitelerine erişim sağlamasını öneriyor.

SBF’nin Sadece Onaylı İnternet Sitelerine Erişimi İsteniyor

Ev hapsi devam eden Sam Bankman-Fried’in internet erişimi için VPN kullanması savcıları harekete geçirmişti. Federal savcılar, Sam Bankman-Fried’in VPN ile internet kullanmasının yasaklanmasını ve sadece onaylı internet sitelerine erişim sağlaması için çalışmalara başladı.

savcilar sbfnin internet erisimini sinirlandirmak istiyor 2

Savcılar tarafından kısa bir süre önce hazırlanan mektuba göre, Sam Bankman-Fried’in internet erişiminin kısıtlanması istendi. Hazırlanan mektuba göre Sam Bankman-Fried’in beyaz listeye alınmış internet sitelerinin yanı sıra savunmasıyla ilgili çevrimiçi araçlardan oluşan seçilmiş bir listeyle internet kullanımının sınırlandırılması öneriliyor. Savcılar tarafından onaylanan internet siteleri arasında Reuters, Bloomberg, New York Post ve Cointelegraph gibi internet siteleri yer alıyor. Bunların yanında SBF’nin Spotify, Netflix, Amazon ve Uber eats internet sitelerine de erişmesi düşünülüyor.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin (BTC) dinlenirken Ether (ETH) çıkışını sürdürüyor

Kripto paralar iki haftalık yükseliş sonrası 19 Şubat sabahına kazanımlarını koruyarak başlıyor. Piyasa değeri en büyük kripto para Bitcoin, iki haftada yüzde 20’den fazla değerlenmesinin ardından son günlerde yatay kaldı. Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 1,3 ile sınırlı yükselen BTC an itibarıyla 52 bin 300 dolardan el değiştiriyor. Bitcoin’de hafta sonu görülen yatay hareketlere ...

Bağlantıyı kopyala