Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

SBF, ABD’ye İade Belgesini İmzaladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Sam Bankman-Fried kısa bir süre önce Bahamalar’da tutuklanmıştı. Tom Emmer bu tutuklamanın planlı olduğunu düşünüyor olsa da SBF son olarak ABD’ye iade edilmesi yönündeki belgeleri imzaladı.

Sam Bankman-Fried, ABD’ye İade Edilecek Belgeleri İmzaladı

Bir Bahamalar yetkilisi, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’dan ABD’ye iade edilmesinin önünü açan belgeleri imzaladığını açıkladı.

Bahamalar’ın Islah Komiseri Vekili Doan Cleare, Reuters’e belgelerin gün içinde imzalandığını belirtti. Konu hakkında açıklama yapan bir mahkeme yetkilisi, Sam Bankman Fried’in yeni duruşmasının Çarşamba günü yapılacağını açıkladı.

sbf abdye iade belgesini imzaladi 2

Çarşamba günü yapılacak olan duruşma, Sam Bankman-Fried’in iadesinin durumu hakkında birkaç gün süren kafa karışıklığının ardından 30 yaşındaki kripto para birimi kralının Bahamalar’dan ayrılmasına zemin hazırlayabilir.

Sam Bankman-Fried, 13 Aralık tarihinde yaşadığı ve kripto para borsası FTX’in merkezinin de bulunduğu Bahamalar’da bir Manhattan federal mahkemesinde kripto hedge fonu Alameda Research’teki zararları kapatmak için müşteri fonlarını kullandığı iddialarının ardından tutuklandı. Salı günü erken saatlerde Sam Bankman-Fried’in yerel savunma avukatı Jerone Roberts, konu hakkında yorum yapmamış olsa da davadan önce bir ABD yetkilisinin adliyeye girdiğini belirtti.

Yazar: Burak Köse

Bankalar İçin Durum İyiye Gidebilir Mi?

Kripto Bülten’in yeni bölümü yayınlandı. Kripto Bülten‘de bu hafta Donald Trump’ın kriptoyu tehlikeli olarak nitelendirmesinden, El Salvador’un 21 Bitcoin daha almasına kadar birçok önemli gelişme yaşandı. Nelerden Bahsedildi? -Kripto para konusunda ilk günden beri sürdürdüğü tavrını hâlen devam ettiren eski ABD başkanı Donald Trump, son olarak yine kripto konusunda bir yorumda bulundu. Eski ABD Başkanı Donald ...

Bağlantıyı kopyala