Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

SEC, Binance’in peşini bırakmıyor: Yeni kanıtlar aranıyor!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto piyasasında son günlerde Binance dava ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun BinanceUS ile ilgili hala kanıt arayışında olduğu belirtildi. Kurumun Binance‘in hala FTX’i iflasa götüren müşteri varlıklarının potansiyel kullanımından şüphelendiğini belirtildi.

Kurum, daha önce borsanın müşteri varlıklarını CZ’nin kontrolündeki İsviçre merkezli Sigma Chain’e göndererek kullandığını iddia etmişti. Binance ise varlıkların kötüye kullanımına dair herhangi bir detay olmadığını savundu. Borsa, mahkemeden dolandırıcılık soruşturmasının durdurulmasının değerlendirilebileceğini dile getirdi.

Binance.US avukatı Matthew Laroche, BinanceUS varlıklarının neredeyse yüzde 90 oranında kayıp yaşadığını aktardı. Laroche, SEC’in dava açmasından bu yana kullanıcı tabanının yarı yarıya azaldığını belirterek, davanın balonlaşan maliyetlerine dikkat çekti. Binance, geçen hafta ABD Adalet Bakanlığı ve CFTX ile 4,3 milyar dolarlık anlaşmaya varmıştı. Diğer taraftan anlaşma, SEC soruşturmasını kapsamıyor.

Yazar: BTCHaber

Coinbase İflas Ederse, Kullanıcılar Varlıklarına Erişemeyebilir

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, şirketin iflas etmesi durumunda, kullanıcıların site üzerinde bulunan kripto varlıklarının kaybolabileceğini belirtti. Coinbase’in İflası Durumunda Tüm Varlıklara El Konulabilir İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Coinbase için işler son günlerde hiç iyi gitmiyor. Şirket zarar etmeye devam ederken son olarak şirketin ...

Bağlantıyı kopyala