Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

SEC, Ether ETF başvurularına ilişkin kararını erteledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), ETF başvurularına ilişkin vereceği kararları 2024 yılına ertelemeyi sürdürdü.

Regülatör tarafından yapılan açıklamada, Hashdex Nasdaq Ether ETF ve Grayscale Ethereum Future Trust ile ilgili olarak kamuoyu görüşlerini istediğini ifade etti.

SEC, daha önce BTC’de olduğu gibi vadeli işlemlere dayalı Ether ETF’i için onay verdi. Bununla birlikte şimdiye kadar hiçbir spot kripto ETF’ini onaylamadı.

Komisyon, Hashdex ve Grayscale’in ETF başvurularını ertelemesinin ardından VanEck ve Ark21Shares’in Ethereum ETF’lerine ilişkin kararını da ertelediğini açıkladı.

Kripto para sektörü, regülatörün spot kripto ETF’lerine onay verip vermeyeceğini uzun süredir beklemeyi sürdürüyor. SEC, BlackRock gibi şirketlerle konuyla ilgili görüşmelerini devam ettiriyor.

SEC, geçtiğimiz ay Hashdex Nasdaq Ethereum ETF’i ve Grayscale’in Ethereum vadeli işlem ETF’ine ilişkin kararını ertelediğini açıklamıştı.

Regülatör, dolandırıcılık ve manipülasyon problemlerini öne sürmeye devam ediyor.

Yazar: Cem Yavuz

Türk fenomen, kripto hırsızlarının yeni yöntemini açıkladı

Kripto paraların kullanımı artarken dolandırıcılar vatandaşları dolandırmak için yeni yöntemler geliştirmeye devam ediyor. Türk kripto para fenomeni Crypto Chef, X (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımda siber hırsızların ünlüleri hedef alan yeni yöntemini açıkladı. Geçtiğimiz gece başına gelen olayı takipçileriyle paylaşan Crypto Chef, bol takipçili hesaplardan röportaj teklifi aldığını belirtti. Kendilerini saygın kripto medya kuruluşlarında çalışan ...

Bağlantıyı kopyala