Bitcoin (BTC) $ 63,881.12 2.81%
Ethereum (ETH) $ 2,491.29 2.88%
BNB (BNB) $ 575.00 1.74%
Solana (SOL) $ 149.54 4.34%
XRP (XRP) $ 0.538283 1.07%
Cardano (ADA) $ 0.363707 3.32%
Dogecoin (DOGE) $ 0.11408 3.71%
Al veya Sat Paribu

SEC ile Olan Davası Ripple’a 100 Milyon Dolara Mâl Olacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

SEC ve Ripple, kripto sektöründe belki de birlikte en sık anılan isimlerden. Bir süredir yasal bir savaş içerisinde olan Ripple ve SEC, hem zaman, hem efor hem de finansal açıdın çok büyük kayıplara neden oldu. Öyle ki Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse‘a göre bu davanın sonuçlanması için gereken mâliyetin 100 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

SEC ile Olan Davası Ripple'a 100 Milyon Dolara Mâl Olacak

SEC ve Ripple Arasındaki Savaş Tüm Hızıyla Sürüyor

Kısa bir süre önce açıklama yapan Ripple İcra Kurulu Başkanı’na göre, SEC ile yasal bir mücadeleye girmeyle ilgili astronomik maliyetler her zaman menkul kıymetler düzenleyicisinin lehine çalıştı. Ripple’ın CEO’su Garlinghouse’a göre ise SEC, kripto ile ilgili işletmelerin çoğunluğunun kuruma karşı yasal bir itirazda bulunmak için gerekli finansal kaynaklara sahip olmadığı gerçeğine güveniyor. Sonuç olarak Garlinghouse‘a göre bu durum, şirketleri ısrarla bir anlaşmayı kabul etmeleri için korkutuyor:

“Gerçekler ve yasalar bir yana, SEC ile olan mücadelemiz için 100 milyon doların üzerinde harcama yapmış olacağız. Bu mücadele yalnızca Ripple için değil tüm endüstri için”

Bu noktada SEC ve Ripple’ın arasındaki davada henüz kesin bir tablo görmek çok zor. Ancak kısa bir süre önce Ripple, SEC’e karşı stratejik bir zafer kazanmıştı. Mahkeme, SEC’in avukat-müvekkil gizliliğinin William Hinman’ın konuşmasıyla ilgili belgelerin üretimini koruduğu yönündeki iddiasını reddetmişti. Bu noktada Ripple’ın elini güçlendiren bu gelişme, davanın gidişatı için önemli bir adım olabilir.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Solana Ağında Kesinti Yaşandı! Sorun 6 Saatte Giderildi

Solana Blockchain ağı ne yazık ki sorunlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez Solana, ağda yaşanılan kesintiler sebebiyle işlemleri askıya aldığını duyurdu. Solana, sistemdeki geliştiricilerin sorunu teşhis etmek için çalıştıklarını bildirdi. Söz konusu açıklama Solana ağı hakkında açıklama yapan bir Twitter hesabından yapıldı: Solana Ağında Kesinti Yaşandı! Piyasaya çıktığı günden beri, yaşadığı ağ kesintileriyle ...

Bağlantıyı kopyala