Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

SEC, Twitter’dan Spam Hesap Tespit Metodolojisini İstedi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yakın zaman Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak istemiş, devamında ise Twitter’ın bot ve spam hesaplar konusunda yalan söylediğini belirterek Twitter’ı satın almak işleminden vazgeçmişti. Bunun üzerinde tüm gözler Twitter ve bot hesaplara çevrilmişti. Son olarak SEC, Twitter‘dan spam ve bot hesapları nasıl tespit ettiklerine dair metodolojiyi açıklamasını istedi.

SEC, Twitter'dan Spam Hesap Tespit Metodolojisini İstedi

SEC, Twitter’ın Spam Hesapları Nasıl Tespit Ettiğini Öğrenmek İstiyor

Günümüz sosyal medya platformlarının en büyük sorunlarından biri de şüphesiz sahte ve bot hesaplar. Gerçek kullanıcı kullanım analizlerini ve diğer kullanıcıların kullanım rahatlıklarına oldukça kötü yansıyan bu hesaplar, platformlar tarafından tespit edilerek kapatılıyor. Ancak genişlen yazılım teknolojileri ve yetersiz tespitler ile birlikte bu hesapların tespiti günden güne zorlanıyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almaktan vazgeçmesi ve devamında Twitter‘ın Musk’a dava açması sonrasında SEC, gelişmeleri takip etmek üzere Twitter’dan metodolojisini talep etti.

Bunun üzerine şirket, Çarşamba günü yaptığı dosyaya göre, 22 Haziran tarihli bir açıklamasında bu rakamların hesaplanmasında kullanılan metodolojinin hâlihazıpda yeterince ifşa ettiklerine inandıklarını söyledi.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Fan Token Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün yaptığı açıklamada Fan Token’lar hakkında konuştu. Vodafone Park’ta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, BJK Token hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Ahmet Nur Çebi: Fan Token İşini Herkesten Daha İyi Yapmış Olacağız Son dönemde özellikle Fan Token’lar oldukça dikkat çekiyor. Bilindiği üzere Fan Token projeleri yakın dönemde kripto para ekosistem içerisinde oldukça ses getirdi. Birçok ...

Bağlantıyı kopyala