Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Shiba Inu’dan Heyecan Yaratan Geri Sayım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasında en popüler meme token’lardan biri olan Shiba Inu, özellikle yeni bir duyuru veya ürün piyasaya sürmeden önce heyecan yaratmayı oldukça seviyor. Bu noktada takipçilerin de bundan şikayetçi olduğu söylenemez. Son olarak Shiba Inu ekibi, özel geri sayım bağlantısı içeren bir paylaşım ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Shiba Inu’dan Heyecan Yaratan Geri Sayım Bağlantısı

Shiba Inu sık sık yeni etkinlik ve ürünleri iler kullanıcılarına kendisini hatırlatıyor. SHIB, token fiyatı bazında her ne kadar piyasa ile doğru orantılı olarak dalgalı bir dönemden geçse de etkinlik bakımından aktivitelerine son hız devam ediyor. Yakın zamanda kart tabanlı mobil oyunu Shiba Eternity‘yi duyuran geliştirici ekip. Son olarak Twitter üzerinden geri sayımın yer aldığı bir web site bağlantısı paylaştı.

Bunun dışında herhangi bir detay paylaşmayan ekibin yönlendirdiği sitede de zamanlayıcı dışında pek bir detay bulunmuyor. Arkada pencereden lav benzeri bir görseli izleyen Shiba Inu köpeğini görüyoruz. Bu da akıllara metaverse odaklı yeni bir duyurunun gelebileceği sinyalini veriyor. Ancak kesin bir şey söylemek için henüz oldukça erken.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin, yıla damga vuran bir veriye imza attı

Bitcoin işlem hacmi, Ocak 2024’ten bu yana en yüksek seviyeyi gördü. BTC’nin 50.000 dolara gerilemesi, işlem hacminin artmasında önemli bir etmen oldu. Kripto para piyasası son günlerde ciddi bir düşüş yaşadı. Bitcoin ve Ether, dip bölgelerden yoğun bir talep gördü. Bu talep neticesinde BTC 50.000 dolara tutunmayı başardı. Kargaşa ortamında Bitcoin’in yeni bir rekor kırdığı ...

Bağlantıyı kopyala