Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Shibarium’da Sona Yaklaşıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Shiba Inu geliştiricileri, Shibarium Layer 2 protokolü için beta sürümünün bu hafta yayınlayacağını açıkladı. Merkezi olmayan uygulamalar için geliştirilen Shibarium ağının metaverse, NFT ve oyun uygulamalarına odaklanması hedefleniyor.

Shibarium’da Beta Sürüm Başlıyor

Shiba topluluğunun merakla beklediği Shibarium’un beta sürümü bu hafta yayınlanacak. Söz konusu gelişmenin blockchain ağı ve dApp ekosistemi ile kendisini ciddi bir proje olarak konumlandırmaya çalışan Shiba‘ya önemli katkılar sağlayabileceği belirtiliyor.

Shibariumda Sona Yaklasildi1

Shibarium ağının beta sürümünün başlayacağının açıklanmasının ardından Shiba ekosistemindeki token’larda da yükseliş yaşandı. Shibarium’un gas token’ı BONE‘daki yükseliş yüzde 9’a yaklaşırken, LEASH yüzde 5 değer kazandı.

Shiba topluluğunda Shibarum’un ekosistemin geleceği için olumlu olduğu görüşü hakim. Kripto para yakımı, uzun süredir Shiba topluluğunun öncelik verdiği konular arasında yer alıyordu. Shibarium’daki dApp’lerin trilyonlarca yakıma yol açabileceği tahmin ediliyor. Shibarium ile yüksek işlem ücretleri ve ölçeklendirme sorunlarının çözülmesi hedefleniyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Bitcoin borsa rezervleri beş yılın dibinde! Ne anlama geliyor?

Borsalarda tutulan Bitcoin miktarı, Mart 2018’den bu yana en düşük seviyesine gerileyerek 2,3 milyon BTC’nin altına düştü. Bu düşüş, Binance ve Coinbase gibi büyük borsalardan yapılan önemli çıkışlarla ilişkiliyken yatırımcıların uzun vadeli yatırıma daha fazla önem verdiğini ortaya koydu. Son bir yıl içinde, en büyük Bitcoin rezervlerine sahip olan Binance borsasından büyük miktarda BTC çekildiği ...

Bağlantıyı kopyala