Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Shopify’ın CEO’su Coinbase Yönetim Kuruluna Katıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto endüstrisi, CV’si kabarık insanları bünyesine katmaya devam ediyor. Son olarak E-ticaret sitesi Shopify’ın CEO’su ve Kurucusu Tobias Lütke, bu hafta resmi kurul onayına tabi olarak kripto para borsası Coinbase‘in yönetim kuruluna katılacak.

Coinbase taradından paylaşılan bilgilere göre Lütke, kripto borsasının uluslararası kripto yatırımcılarına hitap eden, yeni ürünleri geliştirme planlarında Coinbase’e yardımcı olacak.

shopifynin ceosu coinbase yonetim kuruluna katildi
Shopify’ın CEO’su ve Kurucusu Tobias Lütke

Shopify’ın CEO’su Coinbase Operasyonlarına Yardımcı Olacak

Lütke, Shopify’ın Coinbase Commerce ile entegrasyonu ile kriptoyu erken benimseyenlerden birisi. Resmi kurul onayı ile birlikte Lütke, Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Coinbase kurucu ortağı Fred Ehrsam, a16z’nin kurucusu Marc Andreessen ve Cisco’nun eski CSO’su Kelly Kramer’in yer aldığı yönetim kuruluna katıldı.

Lütke yaptığı açıklamada, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

” Merkeziyetsiz finans ve girişimcilik kavramları, fırsatların azınlığın değil çoğunluğun olduğu Web 3’ün vaadini örnekliyor. Coinbase ve Shopify, aynı fikirde olan bu vizyonu paylaşıyor ve Brian ve Coinbase ekibinin inşa ettiği geleceği desteklemek için Kurula katılmaktan heyecan duyuyorum.”

Coinbase CEO’su Brian Armstrong ise yaptığı bir basın açıklamasında, şunları kaydetti:

“Kripto’nun ekonomik özgürlüğü artırma potansiyelini, Shopify’ın çevrimiçi ticareti demokratikleştirdiği şekilde ortaya çıkarmayı umuyoruz.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Mansur Yavaş’tan Metaverse Paylaşımı

Küresel olarak metaverse‘e olan ilgi hızla artarken ülkemizde de bu alanda adımlar hızla atılıyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter üzerinden metaverse odaklı bir paylaşımda bulundu. Mansur Yavaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ankara’mız; Los Angeles, Bari ve Helsinki’den sonra Metaverse’un açık ve birlikte kullanılır olması için standartlar geliştiren Open Ar Cloud ...

Bağlantıyı kopyala