Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Side Labs, Side Protocol için 1,5 milyon dolarlık yatırım aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Side Protocol’ü geliştiren ve likidite ağları arasında köprü oluşturmayı hedefleyen Side Labs, öncül dönem finansmanında 1,5 milyon dolarlık bir yatırım elde etti. Bu yatırım, bağlantılı likidite sağlayıcının, token değerlemesinin toplam 30 milyon dolar olduğu bir gelecekteki token satışına yönelik basit bir anlaşma aracılığıyla gerçekleşti.

Side Protocol için 1,5 Milyon Dolarlık Tohum Finansmanı Topladı

Bağlantılı likidite hizmetleri sağlama amacıyla çalışan Side Protocol’ü yürüten Side Labs, yatırım finansmanında 1,5 milyon dolarlık bir yatırım elde etti.

Shane Qiu, şirketin kurucu ortağı, konu hakkında yaptığı açıklama, bu finansmanın, toplam token değerinin 30 milyon dolara çıktığı bir gelecekteki token satışına yönelik basit bir anlaşma aracılığıyla yapıldığını belirtti. Yatırımcılar arasında Hashkey Capital, KR1, Continue Capital, Symbolic Capital, Informal Systems, Dora Ventures, Charles Lu, Harry Halpin, Eric Chen, Mirza Uddin, Siddhartha Dutta ve Vincent Niu gibi isimler yer alıyor.

Side Labs, çoklu Blockchain varlık transferlerini kolaylaştırmak amacıyla, aracı tokenleri ve köprüleri kaldırma hedefiyle Mesh Likidite Ağı’nı kuruyor. Şirket, toplanan fonu, ekibini genişletme ve yasalara ve uyumluluk normlarına sıkı sıkıya bağlı kalmayı garantiye almak için kullanmayı planlıyor.

Yazar: Burak Köse

BitConnect Kurucusu ABD’den Sonra Hindistan’da da Aranıyor

Yatırımcılarını sahte bir yazılım ile kandırarak Ponzi dolandırıcılığı gerçekleştiren BitConnect, birçok yatırımcıyı mağdur etmişti. Yaptığı dolandırıcılık sonrası kayıplara karışan BitConnect kurucusu Satihs Kumbhani‘nin Hindistan’da bir yatırımcının kayıp Bitcoin’leri hakkında şikayette bulunması sonrası arananlar listesine eklendi. BitConnect Kurucusu Hindistan’da Aranıyor Kripto topluluğu tarafından BitConnect Guy olarak tanınan Carlos Matos’un yaptığı ilginç sunumlar ile sık sık gündeme ...

Bağlantıyı kopyala