Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Silvergate, BlockFi’den 20 Milyon Dolardan Az Etkilendi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

FTX‘in çöküşü sonrası arkasından domino taşı etkisi ile devrilen şirketlerin arasında BlockFi de yer alıyor. Kripto odaklı lending şirketi olan BlockFi yaşanan bu kriz sonrası işlemlerini durdurmuş ve kısa bir süre önce de iflasını açıklamıştı. Bunun üzerine hisselerinde yüzde 12 düşüş yaşayan Silvergate’den açıklama gecikmedi. Şirket BlockFi‘den oldukça az etkilendiklerini belirti.

Silvergate, BlockFi'den 20 Milyon Dolardan Az Etkilendi

Silvergate, BlockFi’den 20 Milyon Dolardan Az Etkilendiğini Açıkladı

Silvergate Capital, pazartesi günü geç saatlerde yaptığı basın açıklamasında, pazartesi günü Bölüm 11 iflas koruması başvurusunda bulunan BlockFi ile toplam dijital varlık mevduat ilişkisinin detayları paylaştı. Şirket, 1 Kasım itibarıyla tüm dijital varlık müşterilerinden yaptığı toplam mevduatın 20 milyon dolarından az olduğunu belirtti.

Silvergate yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kaydetti:

“BlockFi, bugüne kadar sıfır kayıpla ve zorunlu tasfiye olmadan beklendiği gibi performans göstermeye devam eden Silvergate’in bitcoin teminatlı SEN Kaldıraç kredilerinin sorumlusu değildir. Silvergate’in BlockFi’de yatırımı yoktur”

Bununla birlikte Silvergate yaptığı açıklamada, bankanın son zamanlarda “yanlış ve yanıltıcı beyanlara konu olduğunu” belirterek, insanları doğru bilgi için doğrudan web sitesine gitmeye çağırdı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

DeFi’de Köprü Kazası

Bu yazımızda, merkeziyetsiz blokzincirler arası köprüler üzerinde Şubat ayı başında yaşanan Wormhole kazasına detaylıca bakacağız. Peki geçenlerde yaşanan köprü kazalarında ne olmuştu? Wormhole, ağlar arası varlık transferi hizmeti sunan bir köprü. Sitesinde pek çok farklı ağdan bahsetse de temel olarak Ethereum ile Solana arasında ki transferler için kullanılıyor. 2 Şubat günü, bir hacker, bu ağ ...

Bağlantıyı kopyala