Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

SIM kart dolandırıcılığı açıklaması Türk kripto topluluğunu ikiye böldü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ünlü kripto fenomeni, SIM kartının çalınması sebebiyle tüm varlıklarının borsadan çekildiğini iddia etti.

X üzerinden 250.000’e yakın takipçisine seslenen Coin Mühendisi, SIM kartının çalındığını, tüm mail adreslerinin ele geçirildiğini ve tüm şifrelerinin değiştiğini söyleyerek yardım çağrısında bulundu.

Fenomen, hiçbir hesabına erişemediği gerekçesiyle ne kadar para çekildiğini göremediğini ve SIM kartının nasıl değiştirildiğini anlamadığını vurguladı.

BitGet ve Bitci borsaları da hesapların dondurulduğunu açıkladı.

Topluluk farklı görüşlere sahip

Yaşananların ardından birçok kripto fenomeni, Coin Mühendisi’ne destek açıklaması yaparken, topluluğun bazı üyeleri ise yaşananları inandırıcı bulmadığını paylaştı.

Ünlü fenomen Selcoin, geçmiş olsun dileklerini iletti ve hızlıca fonların dondurulması çağrısında bulundu.

Bir başka fenomen Profesor, SIM kartının nasıl çalındığına ilişkin soru sorarak ihmale Türk Telekom’un sebep olması halinde zararın onlar tarafından karşılanabileceğini dile getirdi.
Kripto Messi, JrKripto ve Kerim Kalender gibi birçok fenomen de Coin Mühendisi’ne destek açıklamasında bulundu.

Bununla birlikte olayın bir üçkağıttan ibaret olduğunu ve yaşananların inandırıcı olmadığı söyleyen topluluk üyeleri de söz konusu. YSY isimli kullanıcı ve bir başka fenomen tobbykitty de yaşananları sorgular nitelikte açıklamalara yer verdi. Tobbykitty, olayın bir kurgu olabileceğini öne sürdü.

Yazar: BTCHaber

Floki, 100 Milyon Dolarlık Token Yakacak

Floki Inu geliştiricileri, merkeziyetsiz finans hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemlerde Floki Locker ve metaverse oyunu Valhalla piyasa sürülmüştü. Şimdi de token yakımı ve işlem ücretlerine yönelik bir adım atıldı. Floki Inu topluluğu, zincirler arası köprüde 4,2 trilyon Floki yakma teklifini oyladı. Ayrıca topluluğa işlem vergisini düşürmeyi amaçlayan bir öneride sunuldu. Floki Topluluğu, Token Yakımına Onay ...

Bağlantıyı kopyala