Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 0.37%
Ethereum (ETH) $ 2,439.39 1.16%
BNB (BNB) $ 564.95 0.57%
Solana (SOL) $ 145.41 1.75%
XRP (XRP) $ 0.533831 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.350741 0.19%
Dogecoin (DOGE) $ 0.11063 1.43%
Al veya Sat Paribu

Singapur’un En Büyük Bankası Kendi Kripto Para Borsasını Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Singapur’un en büyük bankası olan DBS itibari para biriminden kripto para birimine bir borsa başlattığı belirtildi. Güneydoğu Asya’nın en büyük bankası olan Singapur merkezli DBS Bank, 27 Ekim Salı günü banka destekli bir dijital değişim olan “DBS Digital Exchange” i başlatıyor.

“DBS Dijital Değişim” olarak adlandırılan ticaret platformu, kullanıcıların dört kripto varlığıyla işlem yapmalarına izin verecek: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH) ve XRP.

Önbelleğe alınan web sayfasında “Dijital varlıklar, yarının dijital ekonomisinin geleceği olmaya hazırlanıyor” diye belirtildi. “Banka destekli bir dijital borsa olan DBS Digital Exchange ile şirketler ve yatırımcılar artık özel piyasaların ve dijital para birimlerinin geniş potansiyelinden yararlanmak için entegre bir çözüm ekosisteminden yararlanabilir.”

Bugün çoğu dijital borsadan farklı olarak, DBS Digital Exchange herhangi bir dijital varlığa sahip değildir. Bunun yerine tüm dijital varlıklar, saklama hizmetleri ile dünya çapında tanınan DBS Bank’ta tutulur. Müşterilerin dijital varlıklarını güvende tutmak için DBS Bank, dijital varlıkların korunması için özel olarak tasarlanmış kurumsal düzeyde bir saklama çözümü olan DBS Digital Custody’yi devreye aldı.

Yazar: BTCHaber

Reddit, Gümüş Rallisini Başlatabilir Mi?

GameStop, bir bilgisayar şirketidir. Bilgisayar oyunları, konsolları vs satan eskiden kalma 37 yıl önce kurulan köklü bir şirkettir. Kurumsal logosu herkese tanıdık gelen, cadde veya alışveriş merkezlerinde, mağazalarına sık rastladığınız ticari bir şirkettir. Ancak Kovid-19 sürecinde, ekonomik krizden dolayı 450 mağazasını kapatma kararı aldığını duyurdu. Bunun öncesinde yani 2019’da şirketin 795 milyon dolar para kaybettiğini ...

Bağlantıyı kopyala