Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 0.37%
Ethereum (ETH) $ 2,439.39 1.16%
BNB (BNB) $ 564.95 0.57%
Solana (SOL) $ 145.41 1.75%
XRP (XRP) $ 0.533831 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.350741 0.19%
Dogecoin (DOGE) $ 0.11063 1.43%
Al veya Sat Paribu

Socios United Fan Token (SSU) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Socios United Fan Token veya daha yaygın olarak bilinen adıyla SSU, Socios uygulamasının yerel sadakat token’idir. Kullanıcılar Socios uygulaması aracılığıyla ödül olarak SSU kazanabilir, satın alabilir.

Socios kullanıcılarıları ayrıca maç skorlarını tahmin ettiğinde, takım anketlerine oy verdiğinde ve uygulama ile etkileşim kurduğunda SSU kazanacaksınız.

Socios United Fan Token (SSU) Nedir ve Ne İşe Yarar?

Socios United Fan Token (SSU) aracılığıyla çeşitli oyunlara ve anketlere katılabilir.

Kullanıcılar aynı zamanda Socios United Fan Token’leri ortak kulüplerin kadrosundaki oyunculardan bir “rüya takım” oluşturmayı amaçlayan çeşitli Socios United anketlerinde oy kullanmak için kullanabilir.

Socios United Fan Token (SSU) ayrıca tıpkı Pokemon Go oyunu gibi sanal gerçeklik özelliğine sahip. Bu sayede Socios kullanıcıları Token Avı’na katılarak çevrelerindeki SSU token’leri toplayabilir.

Bir taraftar ne kadar çok $SSU token’e sahip olursa, “taraftar gücü” o kadar yüksek olur ve bu da daha yüksek ödüller kazanmasına olanak sağlar. SSU token Socios.com anketlerinde oylama gücünü artırır.

Socios United Fan Token (SSU) Nereden Alınır?

Socios United Fan Token’ın (SSU) şu an için herhangi bir maddi değeri bulunmuyor ve herhangi bir borsada listelenmiyor. Kullanıcılar Socios’taki görevlerini yerine getirerek Socios United Fan Token ödülleri kazanabilir.

Socios United Fan Token (SSU) Ne Zaman Listelenecek?

Socios United Fan Token (SSU) alım satıma açık değil ve ticari amaçla kullanılmıyor. Bu nedenle Socios United Fan Token’in (SSU) yakın zamanda borsalarda alım satım açılması beklenmiyor. Ancak SSU aracılığıyla Socios uygulamasında benzersiz deneyimler satın almak mümkün.

Socios United Fan Token (SSU) Yorumları ve Geleceği

Socios United Fan Token şu an için gerçek potansiyeline ulaşmamış olabilir. Piyasaya sürüldüğü süreçte Socios cephesinden yapılan açıklamada $SSU token’in, taraftarlar arasındaki etkileşimi arttırmak için önünde uzun bir yol olduğu ifade edilmişti. Öte yandan aynı açıklamada Socios United Fan Token’in Socios.com platformunun geleceğini şekillendirmeye yardımcı olacağı da belirtiliyor.

Chiliz ve Socios.com’un CEO’su ve kurucusu Alexandre Dreyfus’a göre, Socios United Fan Token gelecekte benzeri görülmemiş deneyimlere ev sahipliği yapabilir. Dreyfus ayrıca SSU için heyecan verici planlarının olduğunu da dile getirmişti. Socios tarafından yapılan açıklamada SSU token için şu ifadeler kullanılıyor:

Gelecekte Socios United, spor, e-spor ve eğlence dünyalarından Socios.com’un sahip olduğu kuruluşların yönetiminin yanı sıra ödül törenleri ve fantazi kadrolarının yönetimini de içerebilecek tamamen taraftarların liderliğindeki girişimlere güç verecek. 

$SSU Taraftar Tokenları satın alınamaz veya satılamaz ve ticari amaçla kullanılamaz.

Yazar: Tuncay Aydıner

Avrupalı stablecoin ihraççıları ek düzenlemelere tabi olacak

Avrupa Bankacılık Otoritesi (EBA), stablecoin ihraç eden firmalar için yeni düzenlemeler öneriyor. Özellikle rezervlerinde büyük miktarda türev veya teminatlı bono bulunduran ihraççıları etkileyecek bu düzenlemeler, merkezi denetim ve ek sermaye gereksinimleri getirecek. Yeni Yasa, Ek Sermaye Gereksinimleri ve Merkezi Denetim Getiriyor Avrupa Bankacılık Otoritesi’nin (EBA) pazartesi günü sunduğu taslak düzenlemelere göre, euro bölgesinde stablecoin çıkaran ...

Bağlantıyı kopyala