Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Solana Ağındaki İşlemler Durdu! İşte Sebebi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en değerli kripto para birimleri arasında rekabet sürüyor. İlk 10’da yer alan Ripple ve Solana, altıncılık koltuğu için mücadele ediyor. Kısa süre önce yedinciliğe gerileyen Solana’dan bir ağ sorunu haberi geldi. Solana ağındaki işlemler durdu. Ağda, son işlemin iki saat önce gerçekleştiği belirtildi.

Solana Vakfı yaşanan bu sorunla ilgili bir tweet attı. Sorunun sebebi de böylece açıklanmış oldu.

Solana Ağındaki İşlemler Stabilite Sorunu Nedeniyle Durdu

Solana Vakfı’nın resmi Twitter hesabı yaptığı paylaşımda, aralıklı stabilite sorununu doğruladı. Tweet atıldıktan yaklaşık 45 dakika önce sorunun başladığı bilgisi verildi. Aynı zamanda mühendislerin konuyla ilgili araştırmalar yaptığı da söylendi.

Twitter hesabının bir sonraki paylaşımda ise şu sözlere yer verildi:

“Ağdaki kaynak tükenmesi hizmet reddine neden oluyor, mühendisler bir çözüm için çalışıyor. Doğrulayıcılar, gerekirse olası bir yeniden başlatma için hazırlanıyor.”

Solana ağı üzerinde kurulu olan Phantom isimli cüzdan hizmeti de konuya dair bir açıklama yaparak, sorunu kendi kullanıcıları için de doğruladı.

Yazar: Hazal Orta

Hangi altcoin’lerde yükseliş bekleniyor? | Canlı Yayın

4 Haziran Salı günü BTCHaber TV’de Emirhan Erdoğan ve konuğu Eralp Büyükaslan, kripto dünyasındaki önemli gelişmeleri değerlendirdi. Bitcoin’in ETF dönemindeki ani yükselişi ve piyasalardaki durgunluk dikkat çekti. Büyükaslan, yaz aylarının genelde durgun geçtiğini ancak bu yıl farklı bir seyir izlenebileceğini belirtti. Bitcoin’in teknik analizine değinen Büyükaslan, 65.500 dolar seviyesinin kritik destek noktası olduğunu vurguladı. Bitcoin’in ...

Bağlantıyı kopyala