Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Solana Geliştiricileri için Beklenen Alchemy Desteği Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain sektörünün hızla gelişmesi ile birlikte birçok yeni ürün de piyasaya sürülmeye devam ediliyor. Özellikle şirketlerin ilginin artması ile birlikte hem geliştirici toolkit‘leri de artmış durumda. Son olarak en popüler Blockchain toolkit’lerinden birisi olan Alchemy, Solana için betasını duyurdu.

Solana Geliştiricileri için Beklenen Alchemy Desteği Geldi 1

Alchemy, Solana Geliştiricileri için Toolkit Desteği Getiriyor

Kendisini Web3’ün Amazon Web Servisleri olarak şekillendiren bir şirket olan Alchemy, Perşembe günü Solana için bir dizi geliştirme aracı başlattığını duyurdu. Aktif olarak başta Ethereum olmak üzere Flow, Arbitrum ve Polygon‘a geliştirici desteği sunan şirket, son olarak Solana için de beta desteğini duyurdu.

Konu hakkında konuşan Alchemy Kurucu Ortağı Nikil Viswanathan şu ifadelere yer verdi:

“Alchemy’nin Solana desteği getirmesi, insanların Solana’da üzerinde uygulama geliştirme kapasitesini önemli ölçüde artıracak”

2020 yılında iki Stanford mezunu tarafından kurulan Alchemy, adını Blockchain üzerinde işlem yazma ve Node barındırma gibi yaygın Web3 görevlerini basitleştiren geliştirme araçları geliştirerek duyurdu.

Son olarak Solana’nın halihazırda NFT pazar yeri Magic Eden ve fitness uygulaması Step’n dahil olmak üzere bazı Web3 hitlerine ev sahipliği yaptığını belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Hackerların yeni hedefi Radiant Capital (RDNT) oldu

Kripto para dünyası 2024’e hızlı bir giriş yaparken siber suçluların hedef aldığı platformlara bir yenisi daha eklendi. Yılın ilk gününde Orbit Chain’in yaşadığı büyük kaybın ardından geçtiğimiz saatlerde blokzincirler arası borç verme protokolü Radiant Capital (RDNT) saldırıya uğradı. Blokzincir güvenlik platformu PeckShield’ın yaptığı paylaşıma göre hackerlar Radiant Capital’den 1.900 adet Ether (ETH) çaldı. Dört buçuk ...

Bağlantıyı kopyala