Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Solana’nın Parrot Protocol’de çalkantılı dönem yaşanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Solana merkezli likidite ağı Parrot Protocol, token içermeyen bir yapıya geçişi öneren yeni bir teklif sundu. Ancak bu değişim, yatırımcılar için – yüzde 89’luk bir getiri riski taşıyor.

Yatırımcılar, Token İtfa Önerisine Karşı Tepkili

Solana platformunda hizmet veren bir likidite protokolü olan Parrot Protocol, çalkantılı bir dönem yaşıyor. Yakın tarihli bir teklifle toplulukta çeşitli tartışmaların fitilini ateşledi. Teklifin içeriği, PRT tokenlerinin likidite hazinesi değeriyle beraber kaldırılması ve bu sayede token içermeyen bir sistem modeline geçilmesini kapsıyor. Bu değişim teklifi için belirlenen son oy tarihi 27 Temmuz olarak açıklandı.

Teklif detaylarına göre, her bir PRT tokeninin itfa fiyatı 0,0045 dolar olacak. CryptoRank kaynaklı veriler, Parrot Protocol’ün 2021 yılından itibaren 89 milyon dolardan fazla para topladığını ortaya koyuyor. İlk Decentralized Exchange Teklifi (IDO) ve İlk Exchange Teklifi (IEO) sonrasında yatırımcılar için hesaplanan yatırım getirisi (ROI) ise – yüzde 89 olarak belirlendi. Bu negatif getiri oranı, yatırımcıların yapılan yatırımlardan zarar ettiklerini işaret ediyor.

Parrot Protocol, Solana temelli bir likidite ağı olup, ekibinin önerdiği yeni bir strateji, topluluk üyeleri arasında bir tartışma başlattı. Oylama süresi 27 Temmuz’a kadar uzatıldı ve bu teklif, PRT tokenlerinin likidite fonu karşılığında geri alınmasını ve protokolün token gerektirmeyen bir yapıya dönüşmesini öngörüyor.

Yazar: Burak Köse

Teknoloji devi Dell, her an Bitcoin satın alabilir!

Yaklaşık 100 milyar dolar değere sahip teknoloji şirketi Dell, yakın zamanda portföyüne Bitcoin ekleyebilir. Dell’in milyarder CEO’su Michael Dell, sık sık Bitcoin paylaşımları yapıyor. Bilgisayar üreticisi Dell’in milyarder kurucusu Michael Dell, gözünü Bitcoin’e dikti. Dell, MicroStrategy’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor’un Bitcoin’e yönelik bir X paylaşımını RT’lemişti (yeniden paylaşmak). Bilgisayar devinin milyarder ismi, ...

Bağlantıyı kopyala