Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Spotify, Platformunda NFT’leri Test Etmeye Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Müzik ve medya hizmet şirketi Spotify gelişen Blockchain teknolojisine ayak uydurmak için birçok yeni çalışma gerçekleştiriyor. Music Ally tarafından paylaşılan habere göre; testler iyi giderse sanatçılar, yakında Spotify’da NFT‘lerini tanıtabilecek.

Spotify, Platformunda NFT Tanıtımına İmkan Sağlayacak

Kısa süre önce sizlere aktardığımız üzere Spotify, Roblox ile ortaklıklık kurarak metaverse dünyasına adım atmıştı. Bu kez Music Ally tarafından paylaşılan habere göre; Spotify, platformunda NFT’ler sergilemek için testlere başladı.

spotify platformunda nftleri denemeye basladiTRTY

Bir Spotify sözcüsü Music Ally’ye konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Spotify, küçük bir grup sanatçının mevcut üçüncü taraf NFT tekliflerini sanatçı profilleri aracılığıyla tanıtmasına yardımcı olacak bir test yapıyor. Sanatçı ve hayran deneyimlerini iyileştirmek için rutin olarak bir dizi test yapıyoruz. Bu testlerden bazıları, daha geniş bir deneyimin önünü açıyor ve diğerleri yalnızca önemli bir öğrenme işlevi görüyor.

Aralarında Steve Aoki ve The Wombats’ın da bulunduğu pilot sanatçı grubuyla başlayan Spotify, ilk etapta bu özelliği ABD merkezli özel olarak seçilmiş kullanıcılarla test edecek.

Bu arada Spotify, platform üzerinden satın alma yapmaya izin vermeyecek. NFT’leri satın isteyen kullanıcılar, bunun için eserin bulunduğu pazaryerine yönlendirilecek. Yani aslında Spotify sadece bir dijital NFT galerisi olacak.

Spotify, testin bir parçası olarak satışlardan kesinti yapmayacağını söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

SBF’ye cezaevi yolu göründü

İflas eden FTX‘in kurucusu Sam Bankman-Fried’a (SBF) yeniden cezaevi yolu göründü. ABD Adalet Bakanlığı, ev hapsinde bulunan SBF‘nin tanıkları etkileme girişimleri nedeniyle tekrar cezaevine gönderilmesi için harekete geçti. Geçen hafta kefalet iptali için niyetini belli eden bakanlık yetkilileri, mahkemeye resmi başvuruyu yaptı. ABD Adalet Bakanlığı, SBF için harekete geçti ABD Adalet Bakanlığı, SBF‘nin tanık ifadelerini ...

Bağlantıyı kopyala