Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Square Enix, Blockchain Yatırımlarına Sadık Kalıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Oyun stüdyolarının Blockchain yakınlaşması devam ediyor. Son olarak Japonya merkezli oyun stüdyosu Square Enix, temel oyunlara yeniden odaklanacağını ve Blockchain yatırımlarına sadık kalacağını belirtti.

Square Enix Cephesi Blockchain Yatırımlarına Devam Edecek

Japonya merkezli oyun stüdyosu Square Enix Başkanı Yosuke Matsuda, yıllık mektubunda Square Enix’in yüksek tanımlı oyunlar işini küresel olarak büyütme kararının devam ettiğini belirtti. Matsuda ayrıca Blockchain alanında da çalışmalarının süreceğini belirtti.

square enix blockchain yatirimlarina sadik kaliyor 2

Oyun severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı Final Fantasy ve Kingdom Hearts gibi içeriklerini filmlere dönüştürmek adına hamleler yapan Square Enix, yeni oyunlar üzerinde de çalışıyor.

Şirket bununla birlikte yeni iş alanları açısından, üç alana yatırım yapacağını açıkladı. Şirket bu alanlar arasında en çok Blockchain eğlencesine odaklandığını söyledi.

Haziran 2022’de Japonya’da Blockchain teknolojisine dayalı NFT’lerin kullanımı da dahil olmak üzere Web3 kavramlarını teşvik etmek için bir ortamın oluşturulmasına ilişkin ifadeleri içeren “Dijital Toplumu Gerçekleştirmek İçin Öncelikli Politika Programı” adlı bir planın duyurusunu yapmış ve bu kapsamda tüm ülkede web3 seferberliği başlatmıştı.

Yazar: Burak Köse

Crypto Bot (Kripto Bot) Nedir?

Cypto bot (kriptobot), yatırımcı adına varlıkların alım satım işlemlerini otomatik olarak gerçekleştiren yazılımlara verilen addır. Crypto Bot (Kripto Bot) Nedir? Kripto para birimleri, fiyatların dakikalar içinde dikat çekici bir şekilde değişkenlik gösterdiği dijital varlıklardır. Dünyanın dört bir yanından katılımcılar, günün her saatinde kripto para birimi ticareti gerçekleştirmektedir. Her an erişilebilir olması, kripto para birimlerindeki fiyat ...

Bağlantıyı kopyala