Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Stephen Earel, FTX Konusunda Değerlendirmede Bulundu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX ile ilgili olarak birçok isim değerlendirmelerde bulunuyor. Son olarak çıkan haberlere göre; yatırımcılar artık iflas etmiş durumdaki kripto borsası FTX‘ten fonlarını ne zaman geri alabileceklerini merak ederken, iflas avukatları bunun on yıllar alabileceği konusunda uyarıyor.

Stephen Earel, FTX’ten Para Çekmenin Uzun Zaman Alacağını Belirtti

Avustralya’daki Co Cordis’in ortağı iflas avukatı Stephen Earel, tasfiye sürecinde kripto varlıklarını gerçekleştirmek için zorlu bir çalışma olacağını ve ardından fonların nasıl dağıtılacağını çözmenin, sürecin potansiyel olarak yıllar alacağını söyledi.

stephen earel ftx konusunda degerlendirmede bulunduasd

Celsius iflas işlemlerinde aktif bir ses olan küresel yatırım platformu BnkToTheFuture’un kurucusu Simon Dixon, FTX’te fonu olan herkesin çıkarlarını temsil etmek için kurulacak bir alacaklılar komitesi ile alacaklı olacağını kaydetti.

Bununla beraber BAE’deki Keystone Law’un Ortağı Dijital Varlıklar Avukatı Irina Heaver, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bölgenin FTX‘in üçüncü büyük kullanıcı tabanı olduğu için Orta Doğu’da FTX’in çöküşünün acısını hisseden kullanıcılar olduğunu söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Crawley Town’dan NFT Sahibi Taraftarlara Özel Forma

İngiltere’nin dördüncü seviyedeki Football League Two’da yer alan futbol takımı Crawley Town, ABD’li kripto yatırım şirketi WAGMI United tarafından satın alınmıştı. Crawley Town şimdi sadece NFT alan taraftarlara özel forma veren ilk kulüp olarak ekosistemi destek verecek. Ligin 12.’si Crawley Town, NFT Sahibi Taraftarlarını Güldürecek Nisan ayında WAGMI United, İngiliz futbol takımı Crawley Town‘ı satın ...

Bağlantıyı kopyala