Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

Sui Network, Web3 şirketlerinin büyüyen saflarına katılıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Birçok şirket Web3 alanında kendisini bir adım öteye taşımaya çalışıyor. Şirketler, rakiplerinin arasından sıyrılmak ve adımlarını sağlam atmak için yeni gelişmeler ile gündeme geliyor. Sui Network de DApp’ler için Google, Twitch ve Facebook girişlerini başlattığını duyurdu.

Sui Network’ten DApp’ler için hamle

Sui Network, Web3’e katılımı basitleştirme yönünde bir adım atarak kullanıcıların harici bir kripto cüzdanı veya tohum cümlesini yönetmek zorunda kalmadan Sui destekli uygulamalara kaydolmalarına olanak tanıyor. 

Sui Vakfı, kullanıcıların yeni zkLogin (Sıfır Bilgili giriş) özelliği aracılığıyla Google, Facebook ve Twitch giriş bilgilerini kullanarak merkeziyetsiz uygulamalara (DApps) giriş yapabileceklerini paylaştı.

Sui Vakfı Genel Müdürü Greg Siourounis, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: “zkLogin, kullanıcıların rahatlıkla kullandıkları sosyal girişlerle dApp’lere erişmelerini sağlayarak, blockchain tabanlı uygulamaların faydalarını milyarlarca ana kullanıcıya sunmanın önündeki büyük bir engeli ortadan kaldırıyor”

Mysten Labs’ın kurucu ortağı ve CPO’su Adeniyi Abiodun yaptığı açıklamada şu ifadelere dikkat çekti:

Gündelik yaşamları blockchain teknolojilerinden faydalanacak çok sayıda kişi, Web3 cüzdanlarını kurmak ve tohum cümlelerini yönetmekten hayal kırıklığına uğrayarak kapımızın eşiğinde geri dönülemez bir şekilde kayboluyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

Manchester City Fan Token (CITY), taraftarları ile kulüp arasında etkileşimi artırmak için çıkarılmıştır. Manchester City Kulübünün resmi taraftar token’ıdır. Manchester City Fan Token (CITY) Nedir? CITY, İngiltere ligi futbol takımlarından Manchester City’nin taraftar token’ıdır. Manchester City ve Socios.com iş birliğinde Manchester City Fan Token (CITY) yaratılmıştır. Taraftar token’ı, 25 Mayıs 2021’de piyasaya sürülmüştür. Manchester City ...

Bağlantıyı kopyala