Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

SushiSwap CTO’su Joseph Delong İstifa Etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bi süredir ekip içinde çatışmaların olduğu bilinen SushiSwap, bir istifa haberiyle gündeme geldi. SushiSwap CTO’su Joseph Delong, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla şirketten istifa ettiğini açıkladı.

SushiSwap CTO’su Joseph Delong Veda Etti

SushiSwap CTO’su Joseph Delong, merkezi olmayan borsanın ekibinden ayrıldığını açıkladı. Bu açıklamayı Twitter üzerinden takipçilerine duyurdu.

Delong‘un mesajında şu sözlere yer veriliyor:

“Sushi Topluluğunun yararına, derhal geçerli olmak üzere CTO olarak istifa ediyorum. Birlikte inşa ettiğimiz şeylerden çok keyif aldım ve bu ana olumlu bakacağım.”

Ekibin içinde artan gerilim devam ediyor gibi. Bir süre önce SushiSwap kurucusu 0xMaki ekipten ayrılmaya zorlanmıştı. Ancak diğer yandan 0xMaki, bu kararın tamamen kendisine ait olduğunu söyledi.

sushiswap ctosu joseph delong istifa etti 2

Bir başka ekip üyesi, 0xMaki’nin görevden alınmasının ardından birçok ekip üyesinin de ekipten ayrıldığını söyledi. Delong, bazı eski ekip üyeleriyle aynı fikirde olmadığını kabul etmesine rağmen bu iddiaları ‘saçma bir karalama’ olarak nitelendirmişti.

SushiSwap ekibi, merkezi olmayan bir yapı üzerinden çalışmanın zorlukları göz önüne alındığında, ekip yönetiminde hatalar yapıldığını kabul eden bir açıklama da yapmıştı.

Yazar: Hazal Orta

Yield Guild Games (YGG) Nedir?

Yield Guild Games (YGG) merkezsiz bir kripto para projesi şeklinde tanımlanabilir. Proje kapsamında sanal dünyadaki NFT’lere yatırım yapılıyor. Projenin temel hedefi dünyanın en büyük sanal ekonomisini hayata geçirmek. YGG ekibi varlıklarının kullanımının en iyi hale getirerek paydaşlarıyla kazandığı gelirleri paylaşmayı amaçlıyor. Oyunculuk alanını hedefleyen YGG projesi oyunculara birlikte kazanalım diyor. Yield Guild Games (YGG) ekibinin ...

Bağlantıyı kopyala