Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

SynFutures, Vadeli İşlemler için Özgürlük İddia Ediyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Küresel olarak hızla gelişen kripto sektörü beraberinde devasa bir rekabet alanı oluşturuyor. Bu rekabet alanı, hem müşterilerin seçeneklerini artırıyor hem de şirketlerin ürünlerini çok daha kaliteli hale getirmesini sağlıyor. Bu rekabette yer alan Polygon ağındaki merkeziyetsiz borsa (DEX) SynFutures ise yeni V2 yükseltmesinin vadeli işlem çiftlerinin kolay bir şekilde listelenmesine izin vereceğini açıkladı.

SynFutures 2

SynFutures, Vadeli İşlemler için Özgürlük Getiriyor

Kripto yatırım firmaları Polychain ve Dragonfly tarafından desteklenen Singapur merkezli şirket SynFutures, yeni yükseltmenin perakende yatırımcılar arasında DeFi’ye artan ilgiyi karşılayabileceğini iddia ediyor. SynFutures konu hakkında yaptığı bir basın açıklamasında, Sam Bankman-Fried’in FTX borsasının ve Three Arrows Capital’in çöküşünün ardından “şeffaflık ve perakende kullanıcı korumaları ihtiyacına bir aciliyet duygusu” artması ile çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

Şirkete göre V2 yükseltmesi ile “tacirler herhangi bir vadeli işlem çiftini izinsiz olarak listeleyebiliyor, bu da daha geniş bir seçenek yelpazesine olanak sağlıyor”

Son olarak SynFutures’un aylık 1.4 milyar dolarlık işlem hacmiyle Polygon’daki kripto türevleri için en büyük DEX olduğunu belirtelim. Haziran 2021’de şirket, Polychain liderliğindeki bir A Serisi finansman turunda 14 milyon dolar topladığını ve bugüne kadarki toplam finansmanı 15,5 milyon dolara çıkardığını duyurmuştu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Çin, Dijital Yuan Kullanımını Liselere Doğru Genişletiyor

Merkez bankası dijital para birimi (CBDC) denildiğinde akla gelen ilk ülkelerden biri olan Çin, bu konuda çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kez Çin, dijital yuanın okullarda da kullanılmasını sağlayan bir çalışma yürütüyor. Çin, Dijital Yuan Kullanımını Genişletiyor Çin’in en büyük devlet yayıncısı China Central Television (CCTV), Hainan eyaletindeki Lu Xun Lisesi‘nin, öğrencilere dijital yuan ödeme ...

Bağlantıyı kopyala