Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Synthetix Network (SNX) Neden Yükseliyor?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

En değerli kripto para birimleri listesinde 72’inci sırada yer alan Synthetix Network (SNX), haftaya yüzde 60’tan fazla bir yükselişle başladı. Buradaki ani yükseliş, genel kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin içinde bir sürpriz oldu. Synthetix Network (SNX) neden yükseliyor? Son 24 saatteki artışın sebebi ne olabilir?

Synthetix Network (SNX) Neden Yükseliyor?

Küresel kripto piyasasının değeri bugün yüzde 4’ten fazla arttı. Bu yükselişe rağmen piyasanın değeri hala 1 trilyon doların altında. Bu atmosferde öne çıkan kripto para birimi ise Synthetix Network (SNX) oldu. SNX, haberin yazımı itibariyle, CoinGecko verilerine göre, 2.81 dolardan işlem görüyor. Bu da son 24 saatte yüzde 66.9’luk bir artış demek.

synthetix network snx neden yukseliyor

Biz şimdi gelelim başlıktaki soruya: Neden yükseliyor?

Ethereum tabanlı DeFi protokolü Synthetix‘in alım satım faaliyetlerinde ani bir artış oldu. Buradaki artışta temel etken, likidite sağlayıcısı Curve Finance ile yapılan iş birliği diyebiliriz. Söz konusu iş birliği sayesinde sBTC/BTC, sETH/ETH ve sUSD/3CRV pariteleri için Curve havuzları oluşturulacak ve yatırımcılar sETH gibi varlıkları çok ucuza Ether’e (ETH) dönüştürebilecek.

Bu iş birliğinin duyurulmasından sonra SNX token için işlem hacminde de bir artış oldu.

Son gelişmelerle ilgili konuşan Synthetix Kurucusu Kain Warwick (kain.eth), Synthetix’in başarısını “topluluğun zor koşullara duyarlılığına ve istikrar sağlamak için yeni mekanizmalar denemeye istekli olmalarına” bağladı.

Yazar: Hazal Orta

Numeraire (NMR) Nedir? NMR Coin Yorum ve Geleceği

Numeraire, kullanıcıların Ethereum blok zincirinde hisse senedi ticareti yapmalarını sağlamayı amaçlayan bir riskten korunma fonu görevi gören bir yazılımdır. Numeraire (NMR), dünyanın dört bir yanındaki büyük borsalarda yatırım yapmak için yapay zekayı kitlesel kaynak kullanan San Francisco merkezli bir hedge fonu olan Numerai’ye güç veren bir Ethereum tokenidir. Numeraire (NMR) sahipleri, belirli tahminler üzerine her hafta ...

Bağlantıyı kopyala