Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

TaxCryp’den Hindistan’ın Kripto Vergileri İçin Yeni Uygulama

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hindistan, kripto para ekosistemine yönelik attığı sert adımlarla biliniyor. Kripto paraları yasaklamak istediğini açıklayan ülke, işlem başına yüzde 1 vergi uygulamasını yürürlüğe sokmuştu. Kripto para konusunda gündem olan Hindistan’dan kripto vergileriyle ilgili yeni bir haber geldi. Hint şirket TaxCryp Technologies, kripto vergi sorunu için yeni bir çözüm sunuyor.

TaxCryp Technologies, Hindistan’ın Kripto Vergi Sorununu Çözmeye Çalışıyor

Hindistan merkezli kripto vergi hesaplama şirketi TaxCryp Technologies, Hindistan’ın kripto vergilendirme rejimiyle mücadele etmek için yeni bir yazılım hizmeti sunacak. Şirket, söz konusu vergiler için SAAS tabanlı bir çözüm için çalışıyor.

taxcrypden hindistanin kripto vergileri icin yeni uygulama

TaxCryp Technologies, resmi Twitter hesabında, SAAS tabanlı TaxCryp yazılımının vergi hesaplama, uyumluluk ve raporlama gerekliliklerini basitleştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Hindistan gibi ülkelerden kripto paralar konusunda yasakçı politikalar gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda kripto işlemlerine vergi getiren Hindistan Hükümeti, kriptoları yasaklamak istediğini belirtmişti.

Hindistan’da kripto ekosisteminin çıkarlarını temsil eden politika organı Blockchain ve Kripto Varlıklar Konseyi kapatmıştı.

Hindistan’da kripto alanında yapılan olumsuz uygulamalara rağmen geçtiğimiz günlerde KuCoin CEO’su Johnny Lyu, ülkenin şirket için önemli bir pazar olduğunu savunmuştu. Hindistan pazarında gelecekte yatırım yapacağını söylemişti.

Yazar: Esra Bayram

Coinbase’de (COIN) dikkat çeken yükseliş

ABD’nin en büyük kripto ticaret platformu Coinbase hisseleri borsada 20 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Şirketin Nasdaq’ta listelenen hissesi COIN en son dünkü seansta yüzde 5’lik sıçramayla 160 doların üzerine çıktı. Geriye dönüp bakıldığında, son dört haftada Coinbase hissesi yüzde 51,89 oranında kazanç elde etti. Son 12 ayda COIN fiyatı yüzde 360,85 arttı. Buna karşın ...

Bağlantıyı kopyala