Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Tayland Menkul Kıymetler Borsası, Kripto Ticaretine İzin Verecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimlerinin benimsenmesi ile beraber birçok ülke bu konuda çalışmalar yürütmeye başladı. Bu kez bir hamle de Tayland Menkul Kıymetler Borsası’ndan geldi. Tayland Menkul Kıymetler Borsası bugün yaptığı bir açıklama ile kripto para piyasasıyla doğrudan ilişkili yeni bir dijital varlık borsası başlatmayı planlıyor.

Tayland Menkul Kıymetler Borsası’ndan Kripto Hamlesi

Tayland Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Pakorn Peetathawatchai yaptığı bir açıklamada; Menkul Kıymetler Borsası’nın 2022 yılı içerisinde yatırım tokenleri ve kamu hizmeti tokenleri gibi yeni risk seçeneklerini etkinleştirmeyi planlayarak kendi dijital varlık borsasını başlatmayı beklediğini söyledi.

tayland 5

Tayland Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Pakorn Peetathawatchai konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gücümüz her zaman yatırım araçları veya yatırım aracı olmuştur ve kripto para birimini fiat paraya dönüştürmek ve dijital varlıklarımıza ve geleneksel varlıklarımıza yatırım yapmak için bir kripto borsasına bağlanmanın bir yolunu arayacağız.

Bunun yanında borsa, bir kripto para borsası ile entegre edilerek yatırımcıların Tayland Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem yapmadan önce kripto paralarını itibari para birimlerine dönüştürmesine olanak sağlayacak.

Yazar: Sena Karakılıç

Binance Teknoloji Kadın Akademisi Hatay’da

Kripto para borsası Binance ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) iş birliğiyle Hatay’daki genç kadın üniversite öğrencilerine finansal okuryazarlık, blokzincir ve yapay zeka gibi konularda eğitimler verildi. Programın sonunda eğitime katılan 80 katılımcıya sertifikaları takdim edildi. Binance tarafından paylaşılan basın bültenine göre projenin, “kripto, blokzincir ve Web3 alanlarında kadınların varlığını artırarak, sektördeki cinsiyet eşitsizliğine karşı önemli ...

Bağlantıyı kopyala