Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Tayland’ın İlk Bitcoin Madencilik Çiftliği İçin Tarih Verildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dostu düzenlemeleriyle bilinen Tayland, kripto yakınlaşmasına devam ediyor. Tayland’ın ilk Bitcoin madencilik çiftliği için tarih verildi.

Tayland’ın İlk Bitcoin Madencilik Tesisi 2023 Yılında Açılıyor

Nation Thailand’ın haberine göre Mining Pro isimli şirket, ülkedeki ilk Bitcoin (BTC) madencilik çiftliğini kurmak için adım attı. Şirketin CEO’su Jaturapuck Triphet, Mining Pro’nun çalıştırmış olduğu bulut tabanlı madencilik platformunun ötesinde kripto madencilik endüstrisi için de yeni bir ekosistem oluşturmaya kararlı olduklarını dile getirdi. Triphet açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Tayland’ın yüksek madencilik kapasitesine sahip ilk Bitcoin madencilik çiftliğinin kurulması için temiz enerji üreticileri ile görüşmelere devam ediyoruz. Bang Na bölgesinde Çin’den ithal edilen Bitmain Bitcoin madencilik ekipmanları kullanılarak oluşturulacak olan tesis 3.000 metrekareden daha fazla üzerinde yükselecek. Ülkedeki ilk Bitcoin madencilik tesisimizle birlikte hem yerel hem de uluslararası yatırımcıların dikkatini çekmek istiyoruz.

taylandin ilk bitcoin madencilik ciftligi icin tarih verildi 2

Triphet, amaçlarının kripto madenciliğini tüm yatırımcılar için kolay ve uygun fiyatlı ve güvenli hale getirmek olduğunu ve kurulacak yeni Bitcoin madencilik tesisleriyle birlikte ülke ekonomisinin canlanmasına yardımcı olmak istediklerini belirtti. Bitcoin madencilik çiftliği için şimdilik 5 milyon dolarlık yatırım yapan şirket son olarak akıllı telefonlar üzerinden bulut madenciliği ile kripto para madenciliği yapabilmesine imkan tanıyordu.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin Madencileri Şubat Ayında 1 Milyar Doların Üzerinde Kazandı

Kripto paraların kullanım alanları genişledikçe madencilerin omzundaki yük artıyor. Doğal olarak bu yükün ödülü de fazla oluyor. Öyle ki Bitcoin madencileri sadece Şubat ayın 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti. Bitcoin Madencileri Kazançlarını Artırıyor The Block Research verilerine göre, Bitcoin madencileri Şubat 2022’de 1.06 milyar dolar gelir elde etmiş durumda. Ek olarak bu gelirlerin ...

Bağlantıyı kopyala