Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Tayland’ın İlk Metaverse Konserini 20 Milyon Kişi İzleyecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tayland, bu yıl düzenlenecek ilk metaverse konserine hazırlanıyor. Daha konserin yapılmasına aylar varken, konuya dair beklentilerden bazıları paylaşıldı. 13 Ağustos’ta yapılması planlanan Hype Type Metaverse Konseri’nde NFT, kripto para birimi ve sanal mağazalar da yer alacak.

Tayland Metaverse Konserine Hazırlanıyor

Bu yıl 13 Ağustos’ta Tayland‘ta bir metaverse konseri düzenlenmesi planlanıyor. Konserde sadece metaverse içinde bir konser olmayacak. Aynı zamanda sanal mağazalar da kullanıcıların beğenisine sunulacak. 6 saatten uzun sürmesi planlanan konserle ilgili konuşan A Plano Tech CEO’su Kalyawee Chumphon na Ayutthaya, “Dünya çapında 20 milyon insanın konsere katılmasını bekliyoruz” dedi.

taylandin ilk metaverse konserini 20 milyon kisi izleyecek 2

Şirket, metaverse teknolojisinin konserin fiziksel bir konserdeymiş gibi hissettireceğine dikkat çekti. Bu arada kullanıcılar VR başlıkları, akıllı telefonları ya da bilgisayarları ile konsere katılabilecek. 40 dolarlık biletler için etkinliğin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Konserin metaverse platformu, geçen yıl Taylandlı ve uluslararası geliştiriciler tarafından 235 milyon Tayland bahtından daha yüksek bir maliyetle kurulmuştu. 235 milyon bahtın yaklaşık 7 milyon dolara karşılık geldiğini de belirtelim.

Yazar: Hazal Orta

Soğuk Cüzdan ve Sıcak Cüzdan Arasındaki Farklar

Çiğdem Ceylan‘ın sunumuyla Kripto Bülten’in yeni bölümü yayında. Bu hafta Kripto Bülten’de, sıcak ve soğuk cüzdanın ne olduğu ve arasındaki farkların neler olduğu ele alındı. Kripto Para Cüzdan Çeşitleri Kripto paraları saklamak ve bunlara erişmek için kripto cüzdanları gerekli. Cüzdan, yatırımcının sahip olduğu gerçek kripto para miktarını saklamaz, ancak özel anahtarları tutar ve bu nedenle kullanıcıların ...

Bağlantıyı kopyala