Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Tennessee’deki Bitcoin Madencilerine İmar Yasası Şoku

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Özellikle son dönemde kriptolar üzerindeki artan regülasyon çalışamaları ile birlikte birçok nokta dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Bir yargıç, Tennessee‘deki bir bitcoin madenciliği tesisinin imar yasalarını ihlal ettiğine karar verdi.

Bitcoin Madencilik Tesisi Tennessee İmar Yasalarına Takıldı

Tennessee’de gürültü şikayetleri nedeniyle bölge sakinleri ve yerel yetkililerle çatışan bir bitcoin madencisi Salı günü mahkemede verdiği savaşı kaybetti.

Tennesseedeki Bitcoin Madencilerine İmar Yasasi Şoku

News Channel 11’e göre bir yargıç, Red Dog Technologies tarafından yürütülen madencilik operasyonunun imar kurallarını ihlal ettiğini tespit etti.

Şirketin avukatı mahkemede Red Dog’un kamu hizmeti türü bir hizmet sağladığını savundu, ancak yargıç, Bitcoin madenciliğinin bu kategoriye girmediğine karar verdi.

Red Dog Technologies aleyhine bir başka dava ise geçen yılın Ağustos ayında bir mukim tarafından açılmıştı. Aylardır madencilik merkezine yakın yaşayan insanlar, madencilik için gerekli donanımı soğutan fanlardan kaynaklanan gürültü seviyelerinden şikayet ediyordu.

Verilen bu karar ile birlikte Red Dog’un başı çıkarttığı gürültü ile dertte gibi gözüküyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Aptos Blockchain Ağı Nedir?

Bildiğiniz üzere Meta (önceki ismi ile Facebook), kendi kripto ve Blockchain projesi Diem‘i duyurmuş ve bu konuda aktif olarak çalışmalarına başlamıştı. Aradan geçen uzun süreler sonrasında başarısızlıkla sonuçlanan bu denemeler maalesef karanlığa gömüldü. Ancak yeni bir Blockchain ağı, Diem’in küllerinden yeniden oluşmuş durumda: Aptos. Meta tarafından bağımsız olarak geliştirilen Rust tabanlı Diem ağı ve onun merkezindeki ...

Bağlantıyı kopyala