Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Terra Yöneticilerinin Toplamda 314 Milyon Dolarlık Suç Geliri Mevcut

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz yıl yaşanan Terra Blockchain ekosisteminin çöküşü pek çok kripto şirketini olumsuz etkiledi. Yaşanan bu olay kripto dünyasını olumsuz etkilerken olayın failleri de dünyanın dört bir yanında aranıyordu. Terra Blockchain ekosisteminin arkasındaki şirket olan Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon, geçtiğimiz haftalarda yakalanırken, bir diğer kurucu ortak olan Daniel Shin için yeni bir karar açıklandı. Son olarak Terra davasına bakan savcılar, Terra yöneticilerinin toplamda 314 milyon dolarlık bir suç geliri elde ettiğini ifade etti.

Terra Yöneticileri Toplamda 314 Milyon Dolar Elde Etti

Güney Koreli savcıların oluşturduğu raporda; Terra yöneticilerinin 314 milyon dolarlık bir varlığı cebe indirdiği belirtilen detaylar arasında. Bunun yanında Terra kurucu ortaklarından Do Kwon ve diğer Terra yöneticileri, Terra ekosistemiyle yatırımcıları dolandırmakla suçlanıyor.

Terra icin Guney Korede Isler Kizisiyor Yonetici Tutuklandi

Bununla beraber Kwon Do-hyung ve Terra yöneticileri, yatırımcıları büyük miktarda para elde etmek için kripto para birimi Terra ve Luna ile kandırmakla suçlanıyor. Yani aslında konu ile ilgilenen savcılar, Terra’dan kazandıkları karları toplamak için yerel mülklerin izini sürüyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Melek Yatırım Nedir?

Melek Yatırım, ülkemizde yasal adı “Bireysel Katılım Sermayesi” olan yeni girişim, yeni bir fikre, buluşa sahip olan ancak bunu ticari bir faaliyete çevirmek için sermayesi ve/veya deneyimi eksik girişimcileri finanse eden ve fikir desteği veren yatırım şekli olarak tanımlanabilir. Daha kolay bir anlatımla, melek yatırımcı, parası ve fikri yetersiz olan girişimciye para ve fikir sunan ...

Bağlantıyı kopyala