Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Terra’nın Sponsor Olduğu Nationals Ballpark’ta Yüzler Gülüyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bilindiği üzere kripto para borsaları ya da kripto endüstrisinde faaliyet gösteren şirketler, isimlerini duyurmak için çeşitli sponsorlu anlaşmaları imzalıyor. Bu sponsorluk anlaşmalarından birisi de Terra ve Amerika Major League Baseball ekiplerinden olan Washington Nationals arasında yapılmıştı. Terra’nın son yaşadığı durumlar Nationals Ballpark’a hiç uğramamış gibi görünüyor.

Terra 38.5 Milyon Dolarlık Sponsorluk Anlaşması İmzalamıştı

MLB ekiplerinden Washington Nationals ile isim anlaşması yapan Terraform Labs, bu anlaşma için 38.5 milyon dolarlık bir ödeme yapmıştı. Terra blockchain ağında yaşanan son olaylar sonrasında pek çok kişi yaşanan bu olayın şokunu atlatmaya çalışırken Terra’nın isim sponsoru olduğu Nationals Ballpark’ta ise kötü bir durum görünmüyor.

terranin sponsor oldugu nationals ballparkta yuzler guluyor 2

Takımın hayranları tarafından tanınmaya başlanan Terra (LUNA) birkaç ay öncesine kadar 115 dolardan işlem görüyordu ve yatırımcısına önemli bir kazanç sunuyordu. Tanınırlığını artırmak isteyen Terra özellikle ABD’de yakından takip edilen MLB ekiplerinden Washington Nationals ile ortaklık kurdu ve 5 yıllık Terra Club ortaklığının ödemesini peşin yaptı. Son olarak kulüp yetkilileri anlaşmanın geleceği ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Yazar: Burak Köse

Yapı Kredi Bankası Web3 Teknolojisine Giriyor

Yapı Kredi Bankası web3 dünyasına giriş yapıyor. Ekonomi ve finans kurumlarının blockchain teknolojisine yönelik adımlarına Türkiye’den Yapı Kredi Bankası da katıldı.  Atılacak adımın ayrıntılarını bankanın Sınırsız Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan verdi. Doğan, katıldığı Bloomberg HT’de yayımlanan Finansal Teknoloji programında Yapı Kredi’nin web3 dünyasındaki ilk planlarını açıkladı. Yayında kripto paraların ve Blockchain’in imkan sağladığı ...

Bağlantıyı kopyala