Bitcoin (BTC) $ 62,241.68 1.80%
Ethereum (ETH) $ 2,425.65 2.10%
BNB (BNB) $ 560.83 2.35%
Solana (SOL) $ 144.35 4.27%
XRP (XRP) $ 0.534288 2.51%
Cardano (ADA) $ 0.353774 1.82%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10922 1.60%
Al veya Sat Paribu

Tesla ve SpaceX Ürünleri, Dogecoin (DOGE) İle Alınabilecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Twitter anlaşmasını kısa bir süre önce askıya alan Elon Musk, Dogecoin (DOGE) kullanıcılarını sevindirecek bir açıklama yaptı. Elon Musk açıklamasında, Tesla ve SpaceX ürünlerinin Dogecoin ile alınabileceğini söyledi.

Tesla ve SpaceX Artık Dogecoin (DOGE) Ödemelerini Kabul Ediyor

Başarılı girişimci Elon Musk, son olarak Twitter’ı satın alma girişimi ile gündeme gelmişti. Dogecoin (DOGE) desteğiyle bilinen Musk önemli bir açıklama yaptı. Elon Musk yaptığı açıklamada Tesla ve SpaceX ürünlerinin artık Dogecoin (DOGE) ile alınabileceğini kullanıcıların bu ürünlerin satın alınmasında Dogecoin kullanabileceğini belirtti.

Hatırlanacağı üzere Tesla ürünleri için Dogecoin ödeme desteği bir süredir bulunuyordu. Sıkı bir Dogecoin destekçisi olan Elon Musk bir başka şirketi olan SpaceX için de Dogecoin desteğinin ekleneceğini açıkladı. Elon Musk’ın önemli şirketlerinden birisi olan SpaceX şu sıralar Starlink hizmetiyle ön planda.

Kullanıcıların bulundukları her yerden uydudan internet alabilmelerini sağlayan Starlink servisi ile kullanıcılar yüksek hızda internet erişimine kavuşabiliyor. Son olarak hareket halinde olan taşıtlar için RV paketi duyurulan Starlink’in bu paketinin aylık ücreti ise 135 dolar seviyesinde.

Yazar: Burak Köse

Justin Sun’la bağlantılı sabit kripto para düşüşe geçti

Bittorent, Poloniex ve HTX’in yatırımcısı Justin Sun ile bağlantılı sabit kripto para TrueUSD (TUSD), 1dolarlık sabit değerinin altına düştü. Stablecoin’de parası bulunan kripto kullanıcılarının yüz milyonlarca TUSD’yi Tether karşılığında nakde çevirmesinin düşüşe neden olduğu belirtiliyor. TUSD ilk olarak TSİ 15 Ocak’ta öğleden itibaren sabit değerinin önemli ölçüde altına düştü. CoinMarketCap verilerine göre, haber yazımı itibarıyla ...

Bağlantıyı kopyala