Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Tether’in USDT’si Polygon’a Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tether’in stablecoin’i USDT, bir Ethereum ölçeklendirme platformu olan Polygon’da da piyasaya sürüldü. USDT artık 11’den fazla blokzincir ağında bulunuyor.

Tether’in USDT’si Polygon’a İniş Yaptı

Tether’in Amerikan dolarına sabit stablecoin USDT, 73 milyar dolarlık piyasa değeriyle, en değerli stablecoin’ler listesinin ilk sırasında. Tether, USDT’nin kripto pazarındaki erişimini genişletti. USDT artık Polygon ağında da yer alıyor.

USDT’nin kullanılabileceği ağlar şöyle sıralanıyor: Polygon, Ethereum, Solana, Avalanche, Algorand, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama ve Bitcoin Cash’in Standard Ledger Protocol’ü.

tetherin usdtsi polygona geldi 2

Tether yaptığı açıklamada USDT‘nin Polygon’da yer almasının, ekosisteme yardımcı olacağını söylüyor. Bu arada hemen belirtelim, Polygon ağında çalışan 19.000’den fazla merkeziyetsiz uygulama bulunuyor. Tether de artık kullanıcıların ekosisteme girmek ve getiri elde etmek için USDT de kullanabileceğini açıklamış oldu.

Tether birçok blokzincirde var. Ancak, The Block‘a göre Ethereum ve Tron ağlarındaki kullanımın fazlalığı dikkat çekiyor.

Tron’daki bu popülerliğin sebebi ise ağın Ethereum’dan daha ucuz ve hızlı olması. Yatırımcılar, platformlar arası para taşımak için Tron’da USDT’yi çok fazla kullanıyor.

Yazar: Hazal Orta

Ribbon Finance, Kripto Platformu Aevo’yu Duyurdu

Ethereum tabanlı bir DeFi türev platformu olan Ribbon Finance, Aevo adında yeni bir kripto opsiyon ticaret hizmeti başlatmayı planladığını duyurdu. Ribbon Finance’den Kripto Platformu Aevo Ribbon Finance, Aevo’nun profesyonel yatırımcılar için uygun, yüksek performanslı bir kripto opsiyon borsası olduğunu söylüyor Aevo’nun lansmanından sonraki altı ay içinde günlük işlem hacminin 100 milyon dolara ulaşması bekleniyor. Ribbon Finance konu ...

Bağlantıyı kopyala