Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

The Block CEO’su FTX Kredileri Yüzünden İstifa Etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Block CEO’su Michael McCaffery, gözden düşmüş eski FTX başkanı Sam Bankman-Fried’in Alameda Research şirketinden aldığı bir dizi krediyi açıklayamadığı için istifa etti.

The Block CEO’su FTX İlişkisi Sebebiyle Görevden Ayrıldı

Block şirketinin CEO’su Michael McCaffrey, başarısız kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’in şirketlerinden birisi olan Alameda Research’ten aldığı krediyi açıklayamadığı için görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Şirkette finansman konusunda bilgisi olan tek kişi de istifa eden Michael McCaffrey idi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, The Block’un gelirlerden sorumlu başkanı Bobby Moran, derhal geçerli olmak üzere CEO olarak göreve başladı. Moran tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

The Block’ta Mike dışında kimsenin bu mali düzenleme hakkında bilgisi yoktu. Kendi deneyimlerimize göre, Mike’ın özellikle SBF, FTX ve Alameda Research haberlerinde haber merkezini veya araştırma ekiplerini uygunsuz bir şekilde etkilemeye çalıştığına dair hiçbir kanıt görmedik.

Yazar: Burak Köse

ZEC Coin Nedir? ZEC Coin Yorum ve Geleceği

ZEC, kullanıcıları ve işlemleri için anonimlik sağlamaya çalışan, merkezi olmayan bir blok zincirine sahip bir kripto para birimidir. ZCash, kullanıcıları ve işlemleri için anonimlik sağlamaya çalışan, merkezi olmayan bir blok zincirine sahip bir kripto para birimidir. ZCash, bir kullanıcının gizliliğini tehlikeye atabilecek bilgileri ifşa etmeden işlemleri doğrulamak için sıfır bilgi kanıtları (zk-SNARK’lar) kullanarak kullanıcı gizliliğini ...

Bağlantıyı kopyala