Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Thoma Bravo, Kriptoya Odaklanan Yatırım Şirketi Kuruyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Özel sermaye şirketi Thoma Bravo, kripto ve fintech’e odaklanmak adına yeni bir yatırım şirketi kurduğunu açıkladı. Ekibe, General Atlantic’in eski başkan yardımcısı Christine Kang liderlik edecek.

Thoma Bravo, Şirketin Başına Christine Kang’i Koydu

91 milyar dolardan fazla varlığı yöneten Thoma Bravo, yeni bir şirketin duyurusunu yaptı. Şirketin liderliği koltuğuna General Atlantic’in eski başkan yardımcısı Christine Kang oturdu. Konuyla ilgili konuşan Kang, şunları söyledi:

“Miami şehrinde büyüme yatırım uygulamalarına başlamalarına yardımcı olmak için Thoma Bravo’ya katıldığımı resmi olarak paylaşmaktan heyecan duyuyorum”

thoma bravo kriptoya odaklanan yatirim sirketi kuruyor 2

Thoma Bravo, milyarder Orlando Bravo tarafından kurulan bir şirket ve bir dizi özel sermaye ve kredi fonunu yönetiyor. Şirketin portföyünde yıllık 21 milyar doların üzerinde gelir elde eden 50’dan fazla şirket bulunuyor.

Kang, LinkedIn güncellemesinde Web3 ve kriptonun “bugünün küresel ekonomisinde inovasyonun en heyecan verici sektörleri” arasında olduğunu söyledi.

Porto Rikolu Bravo, bu ayın başlarında CNBC’ye verdiği bir röportajda metaverse’in yatırım yapılabilir olduğunu ve “çok büyük” olacağını söyledi.

Yazar: Hazal Orta

Blokzincirin Geleceği Geliştiricilerin Elinde

Bu yazımızda Ocak ayı başında yayınlanan Electric Capital‘in Geliştirici (Developer) Raporu üzerinden farklı blokzincir platformları ve üstlerine kurulu girişimlerin gelişimine bakacağız. En sık karşılaşılan sorulardan biridir: Hangi blokzincir daha büyük, hangisinin potansiyeli daha yüksek? Bu soruların elbette net bir yanıtı yok, bunun da temel birkaç nedeni var. Karşılaştırma yapmak neden zor? Öncelikle sağlıklı ve tarafsız ...

Bağlantıyı kopyala