Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

TON Foundation, Toncoin için Ekosistem Fonunu Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

TON Foundation, Toncoin için ekosistem fonunu başlattı. Huobi, Kucoin ve diğer firmaların da söz konusu olan bu fona destek verdi. Toncoin, Huobi ve Kucoin gibi isimlerinin de desteği ile 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlattı. 

Huobi ve Kucoin Toncoin’e İkinci Bir Şans Veriyor

TON Foundation, Toncoin üzerine inşa edilen projeleri desteklemek için Huobi ve Kucoin gibi yatırımcıların desteğiyle 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlatıldı.

Söz konusu bu fon için destek sağlayan diğer katılımcılar arasında; EXC Pioneer Fund, 3Commas Capital, Orbs, TON Miners ve Kilo Fund gibi isimler yer alıyor. Fon, TON Blockchain‘i üzerine inşa edilen geliştiricileri desteklemek için kullanılacak. 

TONcoin Fonunun Yönetici Ortağı Benjamin Rameau fon ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

The Open Network, Blockchain teknolojisinin benimsenmesi için muazzam fırsatlar sunuyor. TON, topluluk tarafından yönetilen uygulamalar ve Telegram entegrasyonları milyonlarca kullanıcının çok rahat erişebildiği ilk Blockchain olabilir. Ayrıca ekosistem fonu sayesinde, TON üzerine inşa edilen merkeziyetsiz borsalar, NFT projeleri ve dApp’leri destekleyebileceğiz.

Yazar: Sena Karakılıç

Bankacılık devi, Bitcoin ETF’lerine milyarlarca dolar giriş yapılacağını tahmin ediyor

Standard Chartered Bank, SEC’nin spot Bitcoin ETF’lerine onay vermesi halinde 50 ila 100 milyar dolar arası bir giriş yapılacağını öngördü. Spot Bitcoin ETF’lerini altın ETF’leri ile kıyaslayan banka, geçmişte altın ETF ürünlerinin yatırımcıların altına erişim konusunda devrim yarattığını hatırlattı. Karşılaştırma için ABD’de piyasaya sürülen ilk altın ETF’i olan SPDR Gold Shares esas alındı. 2004’te piyasaya ...

Bağlantıyı kopyala