Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Tornado Cash Geliştiricisi Alexey Pertsev’in Hapis Cezası 3 Ay Uzatıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri’nin geçtiğimiz aylarda yaptırım listesine eklediği Tornado Cash’in geliştiricilerinden birisi Hollanda’da yakalanmıştı. Yakalanan Tornado Cash geliştiricinin tutuklanmasına itiraz kararının reddedilmesinin ardından geliştirici hapise gönderildi. Çıkan son haberlere göre; Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev, şubat sonuna kadar hapiste kalacak.

Tornado Cash Geliştiricisi Alexey Pertsev Şubat Sonuna Kadar Hapiste Kalacak

Tornado Cash geliştiricisinin kaçma riski taşıdığına karar vermesinin ardından Alexey Perstev’in 20 Şubat’a kadar hapiste kalmasına karar verildi.

tornado cash gelistiricisi alexey pertsevin hapis cezasi 3 ay uzatildisfff

Hollandalı savcı, Tornado Cash’in Pertsev’in kontrol etmekte güçsüz olduğu merkezi olmayan bir protokol olduğu yönündeki iddiaları bir kenara itti ve bunun aslında Pertsev’in diğer geliştiriciler Roman Semenov ve Roman Storm ile birlikte çalıştığı bir şirket olan PepperSec ile aynı şirket olduğunu iddia etti.

Mahkeme salonunun dışında Pertsev’in avukatı Keith Cheng, CoinDesk’e karardan “çok hayal kırıklığına uğradığını” söyledi.

Cheng, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu yargıçların konuya olması gerektiği kadar aşina olmadıkları bizim için açık. Şu anda, suç faaliyetleriyle ilgili içtihat tamamen bitcoin karıştırıcılarla ilgili. Mahkemenin Tornado Cash’in farklı bir şey olduğunu anlaması çok önemli.

Yazar: Sena Karakılıç

Blockchain Girişimi Aptos, 200 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Finansman turları birçok şirketin farklı yatırımlar elde etmesi için oldukça önemli. Bu kez bir yatırım haberi de eski Meta çalışanları tarafından kurulan Blockchain girişimi Aptos‘tan geldi. Aptos, a16z kripto liderliğindeki bir turda Multicoin Capital’den Coinbase Ventures’a kadar değişen diğer yatırımcılarla birlikte 200 milyon dolar topladığını duyurdu. Blockchain Girişimi Aptos’un Gelişimi için Yatırım Alındı Eski Meta ...

Bağlantıyı kopyala