Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Tornado Cash (TORN) Fiyatı Yaptırım Sonrası Yarıya Düştü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Adını genellik saldırı ve dolandırıcı haberleri ile duyduğumuz Tornado Cash, artık kriptonun kötü çocuğu konumunda. ABD Hazine Bakanlığı‘nın kara listeye aldığı Tornado Cash, beraberinde birçok ağ tarafından da kara listeye alınarak proje ile ilişkisi olan adreslere bloklamalar gerçekleştirildi. Yaşanan üst üste sorunlar sonrası karıştırıcı protokolün yerel token’ı TORN ise fiyatının yarıdan çoğunu yitirdi.

Tornado Cash (TORN) Fiyatı Yaptırım Sonrası Yarıya Düştü

Tornado Cash (TORN) Yaptırım Sonrası Yüzde 60 Düştü

Tornado Cash’in başı oldukça büyük bir belaya girmiş durumda. Özellikle son yaşanan yaptırımlar sonrası transfer trafiğinde hem de fiyat bazında duraksamalar yaşayan Tornado Cash oldukça sert bir düşüş yaşadı. Öyle ki TORN’un piyasa değeri yüzde 20 düşerek 13.5 milyon doların altına geriledi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken kimliği ve amacı tespit edilemeyen bir kişi, Tornado Cash üzerinden bir takım adreslere 0.1 ETH olacak şekilde transferler gerçekleştirdi. Bunun üzerine Tornado Cash ile ilişiki olduğu sanılan bu hesaplar bloke edildi. Durumdan herhangi bir şekilde haberi olmayan kullanıcılar Twitter’ın yolunu tutarken bu isimlerden biri de Tron’un kurucusu Justin Sun oldu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Türkiye’nin Önündeki Fırsatlar

Son 1 yıl nasıl geçti, neler oldu… Bu yıl kripto paraların her zaman olduğundan daha fazla gündemi meşgul ettiği bir dönem geçiriyoruz.  Geçmiş bir yıllık döneme baktığımızda yaşanılan değişimler inanılmaz! Uzaktan çalışmaya başladık. Mesai saatlerimiz arttı! Evlerimize kapandık, dünyaya açıldık! Dijital hayata geçtik, herkes birer yönetmen, prodüktör oldu…  Sistemler daha fazla sorgulanmaya başladı. Harcama alışkanlıklarımız, ...

Bağlantıyı kopyala