Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Tron Blockchain Ağında Ciddi Güvenlik Açığı Tespit Edildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Justin Sun’ın kurucusu olduğu Tron Blockchain ağı güvenlik açıklarıyla gündeme geliyor. Tron Blockchain ağında tespit edilen 500 milyon dolarlık bir güvenlik açığı görüldü.

Tron Blockchain Ağının Güvenlik Riski Şimdilik Çözüldü

Tron Blockchain ağında 500 milyon doları riske atan kritik bir güvenlik açığı tespit edildi. Söz konusu Tron Blockchain ağındaki güvenlik açığı, güvenlik açığını tespit eden dWallet Labs siber güvenlik araştırma ekibi 0d’ye göre artık düzeltilmiş durumda.

tron blockchain aginda ciddi guvenlik acigi tespit edildi 2

0d tarafından yapılan açıklamaya göre, kritik sıfır gün güvenlik açığı Tron Blockchain ağının multisig hesaplarıyla ilgiliydi ve bu da herhangi bir imzalayanın sınırsız erişim elde etmesine izin vererek içinde tutulan dijital varlıkları potansiyel olarak tehlikeye atabilirdi. Güvenlik açığı 19 Şubat’ta Od tarafından HackerOne’daki hata ödül programı aracılığıyla Tron’a bildirildi ve “kısa bir süre içinde” düzeltildi.

Konu hakkında açıklama yapan Tron Blockchain ağının sözcüsü, ağ ekibinin HackerOne’dan bir hata raporu aldığını ve ekibin daha sonra “sorunu hızla ele alıp, güvenlik açığının istismar edilememesini sağlamak adına gerekli düzeltmelerin ve güncellemelerin” yapıldığını dile getirdi. Sözcü açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Belirlenen sorunun etkili bir şekilde çözüldüğünü ve böylece sistemin güvenliğinin sağlandığını güvenle teyit edebiliriz.

Yazar: Burak Köse

Dogecoin’in Kısa Pozisyonlarının Sayısı En Yüksek Seviyede!

En büyük kripto borsalarından biri olan Bitfinex‘teki marjlı Dogecoin kısa pozisyonlarının sayısı, yaklaşık 3.4 milyon dolara eşdeğer olan 15.9 milyon DOGE‘ye ulaştı. Dogecoin boğaları; Bitfinex’teki marjlı kısa pozisyon sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı için dikkatli olmalı. Bazı topluluk üyeleri, bunun kısa bir sıkma ile sonuçlanabileceğini düşünüyor; Dogecoin’in Kısa Pozisyonları Tüm Zamanların En Yüksek ...

Bağlantıyı kopyala