Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Tüm Paramı Kaybedip Direk Dansı Yaptım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

BTCafe’de bu hafta Firuze Özdemir’in konuğu İbrahim Türker oldu. Yine kripto para piyasasına yön veren bir program gerçekleştirdik.

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde İbrahim Türker’ “Para Sevmiyor Musun?” şeklinde bir soru sordu. İbrahim Türker, Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Kripto ile ilgili bir programdayız ve bu konu üzerinde konuşuyoruz. Genel olarak benim yatırımlarla ilgili pişmanlıklarım oluyor. Benim mesela çok param varken, sağlam param varken Alaçatı’da 3 parsel yer olduğu söylendi. Genel olarak köy olduğunu düşünerek almadım. Yani aslında yatırım konusunda pek iyi olduğumu düşünmüyorum.

Firuze Özdemir, İbrahim Türker kripto paralara nasıl yatırım yaptıklarını ve o süreçte neler yaşadıklarını sordu. İbrahim Türker soruya şöyle cevap verdi:

Benim karakterimde bir insan için yatırım konu farklı açılardan bakılabilir. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu program tam benlik. Çünkü ben teknik analizden anlamıyorum.

Yazar: Sena Karakılıç

Gateio, Saldırı Sonrası Twitter Hesabına Erişemediğini Duyurdu

Hackerlar, kripto borsası Gate.io’nun resmi Twitter hesabını ele geçirdi ve 1 milyondan fazla kullanıcıyı devam eden sahte bir Tether’a para kaybetme riskiyle karşı karşıya bıraktı. Gateio, son olarak yaptığı açıklamada hackerlar tarafından saldırıya uğradığı için Twitter hesabına erişemediğini duyurdu. Gateio’nun Twitter Hesabı Saldırıya Uğradı Kripto para borsası Gateio, hackerlar tarafından saldırıya uğradığı için Twitter hesabına ...

Bağlantıyı kopyala