Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Türkiye’de Bitcoin ile ödeme kabul edilir mi? | Kapital

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Burak Dalgın: Kripto Yasası Gecikmiş Bir Adım

BTCHaber TV’de Emirhan Erdoğan’ın konuğu olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Kripto Yasası hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Dalgın, yasanın gecikmiş bir adım olduğunu, ancak yine de olumlu bir düzenleme getirdiğini belirtti.

Türkiye’nin Atılım Yapması Gerekiyor

Burak Dalgın, Türkiye’nin mevcut durumu düzenlemekten ziyade yeni teknolojilere öncülük etmesi gerektiğini savundu. Blockchain teknolojisinin, Türkiye için büyük bir fırsat olduğunu ve bu alanda atılım yaparak önemli merkezlerden biri olabileceğini belirtti. Dalgın, finansal yenilikçiliğin önünü açmak için regülasyon test alanları oluşturulması gerektiğini de ifade etti.

Türkiye İçin Vizyoner Öneriler

Burak Dalgın, Türkiye’nin blockchain teknolojisi gibi yeni alanlarda büyük sıçramalar yapması gerektiğini belirtti. Örnek olarak vadeli çeklerin blockchain üzerinde tokenize edilmesi ve kamudan vatandaşlara yapılacak ödemelerin blockchain ile gerçekleştirilmesi gibi yenilikçi öneriler sundu. Dalgın, Türkiye’nin bu tür girişimlerle küresel ölçekte önemli bir rol oynayabileceğini ve büyük bir refah yaratabileceğini söyledi.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

LFG Tarafından Satılan 80.000 Bitcoin’i Satın Alan Cüzdanlar Açıklandı

Kripto para sektörü bir süredir Terra‘nın (LUNA) ve UST’nin yaşadığı düşüşü konuşuyor. Özellikle Luna Foundation Guard sık sık Bitcoin alımları ile gündeme gelirken, yaşanan krizin ardından satış işlemleri ile gündeme gelmişti. Son olarak Glassnode bugün twitter hesabından yaptığı paylaşımda LUNA’nın sattığı Bitcoin‘lerin hangi cüzdanlar tarafından alındığını açıkladı. LFG Sattığı 80.000 BTC Cüzdanlarında 100’den Az BTC Tutan Kuruluşlar Tarafından Alındı ...

Bağlantıyı kopyala