Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 3 – 9 Aralık

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Son günlerde dünyanın konuştuğu 2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı kripto sektöründe de hissediliyor. Öyle ki haftanın trend coin’leri listesinde birçok fan token da yer alıyor. Gelin haftanın trend olan coin’lerine CoinGecko‘nun listesi ile göz atalım. 

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 3 – 9 Aralık

Türkiye hem kripto hem de futbol söz konusu olduğunda en öne çıkan ülkelerden biri. Öyle ki her iki sektöre de büyük ilgi gösteren Türkiye’de haftanın en trend coin’i Portugal National Team Token olmuş durumda. 2022 FIFA Dünya Kupası’nın da vermiş olduğu heyecan ile birlikte haftanın en trendi olmaya başlayan token’ı ise Bone ShibaSwap takip ediyor.

Haftanın en trend üçüncü coin’i ise Chainge Finance olmuş durumda. Son 7 gün içerisinde yaklaşık olarak yüzde 18’lik bir düşüş yaşayan CHNG, topluluğu tarafından 3. sıraya yükselmeyi başardı. Listenin devamında ise Neutrino USD, Bitcoin ve Argentine Football Association Fan Token yer aldı.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 3 – 9 Aralık

Dünyada haftanın trend coinleri listesine baktığımızda ise ilk sırada Radix’ın yer aldığını görüyoruz. Beraberinde son dönemde yaptığı iş birlikleri ile birlikte gündeme gelen Polygon ikinci sırada yer alırken, listede 3. sırayı Apollo takip ediyor. Listenin devamında yer alan PAX Gold dikkat çeken isimler arasında yer alırken, Chainlink ve Magic sırasıyla listenin üst sıralarında yer alıyorlar. 

Listenin devamı ise şu şekilde: Aptos, BlockWallet, Evmos, BinaryX, Ankr Step App

Yazar: Cem Arslan Kurt

N26, Uygulamasında Kripto Para Alıp Satmasına İzin Verecek

Birçok şirket kripto para sektöründeki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; Dijital banka N26, kripto dünyasına giriyor ve belirli müşterilerin kendi uygulamasında kripto para birimleri alıp satmasına izin verecek. N26, Kripto Para Alım Satımına İzin Verecek Almanya merkezli neobank N26, bugün Bitpanda ile bir ortaklık yoluyla kripto para birimlerinin alım satımına ...

Bağlantıyı kopyala