Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Türkiye’nin Ekonomisi Nasıl? Eminönü’nde Sokak Röportajı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Siz Ne Dersiniz programının yeni bölümünde bu hafta BTCHaber TV olarak insanlara “Sizce ekonominiz nasıl?” şeklinde bir anket sorusu yönelttik.

Türkiye’nin Ekonomisi Nasıl?

Sokak röportajımızın bu bölümünde Saimcan ile Eminönü sokaklarında insanlara, “Ekonominiz nasıl?” diye sorduk. Ayrıca “Bir milyon dolarınız olsa yağ mı benzine mi yatırım yaparsınız” diye sorduk. Yatırımlarla ilgili değişik yorumlar aldık.

Röportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu:

Ekonomi şu anda çok kötü bir durumda olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda insanlar geçim sıkıntısı çekiyor. Kiralarda büyük miktarda bir atış söz konusu. Tabii bunda savaşında etkisi var ama bu durum önceden de böyleydi. Ben mesela taksiciyim yakıt fiyatları beni çok yordu. Her gün neredeyse 100-150 TL civarı cebimizden para çıkıyor. Ayrıca elimde belirli bir miktar para olsa yatırımımı benzinden taraf kullanırdım.

Röportaj veren kişilerden bir başka kişi ise şu şekilde konuştu:

Benim kendi ekonomim iyi diyebilirim. Çalışıyorum çünkü. Bunun yanında eğer elimde belirli bir miktar para olsaydı ben yatırımımı benzine yapardım.

Yazar: Sena Karakılıç

Estonya, Kripto Şirketlerinin Bulduğu Birçok Sorunu Vurguladı

Kripto para birimleri birçok alanda görünür olmaya başlamışken birçok ülkedeki düzenleyiciler kripto alanında yaşanılan sorunları en aza indirmeyi düşünüyor. Son olarak Estonya, yeni yasaların ardından 400 kripto şirketlerini sıkıştırdı. Estonya’dan Kripto Şirketlerine Hamle Estonya’nın kara para aklama düzenleyicisi, tehlikeli yöneticiler ve anlamsız iş planları gibi yerel kripto firmalarında bulduğu birçok sorunu vurguladı. Estonya’da hükümetin Mart ...

Bağlantıyı kopyala