Bitcoin (BTC) $ 62,241.68 1.80%
Ethereum (ETH) $ 2,425.65 2.10%
BNB (BNB) $ 560.83 2.35%
Solana (SOL) $ 144.35 4.27%
XRP (XRP) $ 0.534288 2.51%
Cardano (ADA) $ 0.353774 1.82%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10922 1.60%
Al veya Sat Paribu

Uniswap Geliştiricisi Hayden Adams’dan Dolandırıcılığı Uyarısı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok şirket dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulunuyor. Uniswap protokolünün yaratıcısı Hayden Adams, geçtiğimiz günlerde Twitter’da, kişilerin sahte bir Uniswap web sitesi oluşturduğu bir dolandırıcılıkla ilgili şaşkınlığını dile getirdi.

Adams, yaptığı bir paylaşımla dolandırıcılığın ayrıntılı doğasına duyduğu şaşkınlığı gösterdi ve bunun önemli miktarda çaba gerektirdiğini vurguladı. Ayrıca, dolandırıcıların Çin topluluk içeriğini planlarına dahil edecek kadar ileri gittiklerini ve hatta aldatıcı web sitelerinde kullanıcıları meşru Uniswap uygulamasına yönlendiren bağlantılar eklediklerini açıkladı.

Hayden Adams’dan Dolandırıcılığı Uyarısı

Hayden Adams, geçtiğimiz günlerde Twitter’da, kişilerin sahte bir Uniswap web sitesi oluşturduğu bir dolandırıcılıkla ilgili şaşkınlığını dile getirdi. Hayden Adams, herhangi bir yanlış kanıyı ortadan kaldırmak için, ne Uniswap’in ne de Vakfın söz konusu videoyla veya videoda yer alan kişilerle herhangi bir ilişkisi veya ilişkisi olmadığını açıkça belirtti.

uniswap gelistiricisi hayden adamsdan dolandiriciligi uyarisirt

Hayden Adams, ekibiyle birlikte bu dolandırıcılıkla mücadele etmek ve etkisini azaltmak için çaba sarf ediyor. Çabaları, sahte web sitesinin oluşturulması için kullanılan etki alanının kaldırılmasını içeriyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin ETF’lerinde haftanın bilançosu pozitif: Hangi fonlar öne çıktı?

Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’leri), Ağustos ayında yaşanan volatiliteye rağmen yatırımcıların radarında kalmayı sürdürüyor. SoSoValue verilerine göre, 16 Ağustos haftasında spot Bitcoin ETF’lerine toplam 32,58 milyon dolar giriş gerçekleşti. Bu, daha önceki haftalarda görülen çıkışların aksine dikkat çekici bir toparlanma olarak değerlendiriliyor. Önceki haftalarda, özellikle 2 Ağustos’ta 80,69 milyon dolarlık, 9 Ağustos’ta ise 169 milyon ...

Bağlantıyı kopyala